Toše Proeski se tik pred smrti video s ovim čovekom: Satima su razgovarali!

13.10.2023

13:40

0

Nije mogao ni da nasluti kakva je tragedija za ćoškom

Toše Proeski se tik pred smrti video s ovim čovekom: Satima su razgovarali!
Toše Proeski - Copyright Youtube screenshot / stevopopovic

Prvi komšija pokojnog Tošeta Proeskog prisetio se pevača, pa istakao kako i dalje svima mnogo nedostaje, te da se i on, kao i ostatak javnosti, teško pomirio s njegovom preranom smrću. Njih dvojica su se, inače, videli sedam sati pred tragediju.

Dva sata proveli su razgovarajući.

- Mnogo nam nedostaje, bio je super čovek sa velikim srcem. Pamtim ga kada je bio mali, a onda je odrastao u pravog, dobrog čoveka. Video sam ga sedam sati pre nego što je poginuo, pričali smo skoro dva sata. Rekao mi je da ima gostovanje na televiziji i da nakon toga ide za Zagreb - govorio je ovaj čovek za „Blic dan", dok Tošetovi roditelji, iz kuće koja se odmah do njegove nalazi, nisu bili raspoloženi da se pojavljuju pred kamerama.

- Preko telefona su javili njegovoj porodici da je poginuo. Nismo mogli da verujemo. I dalje ne verujemo... Roditelji su mu fizički istrošeni, nisu dobro. Ceo narod, ceo Balkan je tugovao... - dodao je potom komšija.

Podsetimo, Toše Proeski tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći 2007. godine. Svoj poslednji intervju pevač je dao samo nekoliko sati pre tragične smrti. Iako ga svi pamtimo po osmehu i vedrom duhu, Toše je tog dana bio vidno neraspoložen i prvi je put rekao „da je umoran od popularnosti i da se teško nosi sa slavom". Tada, naveo je i kako bi se rado povukao iz javnosti, što je tek mnoge začudilo.

Toše Proeski, Printscreen „Aranžman" / BK Emisije
 

- Želim, ali ne mogu. Mašinerija me je stavila, kako kažu, u bubanj i gotovo. Nema povratka. Tražim oporavak od svakodnevnih intervjua, šminkanja, skidanja šminke, pakovanja. Putovanja u Zagreb, pa nazad, putovanje u Australiju... Svega mi je do ovde - pokazao je rukom preko glave za medija, pa zaključio rečima:

- Pravim greške, kao svaki normalan čovek, svakodnevno. Nisam bezgrešan, svetac, niti anđeo, daleko sam od toga, ali sam daleko i od ružnih priča koje mi se pripisuju otkad sam poznat.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike