Hit detalji s proslave trećeg rođendana sina Ane i Predraga Rajkovića! Torta dečaka visoka koliko i on (FOTO)

18.10.2023

23:20

0

Poznata majka ništa nije prepustila slučaju

Hit detalji s proslave trećeg rođendana sina Ane i Predraga Rajkovića! Torta dečaka visoka koliko i on (FOTO)
Ana i Predrag Rajković - Copyright Instagram screenshot / rajkovic__ana

Ana Rajković dala je sve od sebe da mlađem sinu Tadiji napravi žurku za pamćenje, povodom trećeg rođendana. Supruga Predraga Rajkovića pozvala je animatore, pola izvesne igraonice okitila balonima, pa ugostila sve njegove drugare, te se i sama dobro provodila.

Sudeći po fotografijama koje su se našle i na njenim Instagram „storijima", dečak je imao tortu visoku koliko on.

Mališan je s ekipom dobio priliku da u jednom trenutku podigne i mali pehar pred svima, čime je ponosna mama zasigurno pobrala brojne simaptije pratilaca s pomenute mreže.

Svi ovi lepi momenti - čekaju vas u galeriji koja sledi.

Već dan kasnije, inače, Ana je s decom spakovala kofere i krenula na put, ali nije precizirala gde se porodica tačno uputila.

Sa Predragom, podsetimo, ima još jednog sina, Relju, koji je od Tadije stariji oko godinu dana. Slavljenima, prema sopstvenom priznanju, smatra posebnim dečakom, jer je po rođenju uspeo da se izbori sa velikim zdravstvenim problemom.

- Njegovo rođenje je za mene nešto posebno. On je poseban dečak, iako imam dva sina... Sa njim mi je od prvog dana bila visokorizična trudnoća, koja nikako nije mogla da se iznese. On se izborio - istakla je za domaće medije ona na jednom prestoničkom događaju, sa suzama u očima, pa potom zaključila rečima:

- Napala ga je strašna bakterija koju mali broj ljudi preživi, ali je on uspeo. On je rođeni pobednik. Svaki njegov rođendan je za mene poseban, baš kao što je i on.

Ana Rajković sa decom, Instagram screenshot / rajkovic__ana
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike