Ana Rajković dobila od supruga besnu mašinu! Ovo je jedan od najskupljih automobila (FOTO)

14.08.2023

16:45

1

Golmanova žena se pohvalila limuzinom

Ana Rajković dobila od supruga besnu mašinu! Ovo je jedan od najskupljih automobila (FOTO)
Predrag i Ana Rajković - Copyright Instagram printscreen/rajkovic_ana

Golman Predrag Rajković je iznenadio svoju suprugu, Anu Rajković skupocenim poklonom, a bivša rukometašica se pohvalila kakvu mašinu je dobila od muža. 

Naime, Rajković je Ani kupio automobil, i to ne bilo kakav, u pitanju je limuzina merka „Majbah” koja se svrstava među najskuplje u svetu i košta 250.000 evra. Da bi iznenađenje bilo potpunije, automobil je na adresu Rajkovića stigao sa velikom crvenom mašnom.

Kako piše Telegraf, Predrag je Anu želeo da iznenadi za godišnjicu braka koja je nedavno bila, a poklon je ipak stigao kasnije.

Ana nije krila oduševljenje, te je snimila i unutrašnjost nove mašine, gde se može videti da na zadnjim sedištima ima i dva ekrana, na kojima će njihova deca moći da gledaju crtane filmove tokom vožnje.

Podsetimo, golmanova supruga, Ana Rajković se našla u centru skandala kada su joj, kako je sama navela, prijateljice smestile aferu u Kataru dok je još trajalo Svetsko prvenstvo u fudbalu. Anu su tada dovodili u vezu sa još jednim sportistom iz reprezentacije. Ona je oštro demantovala te navode.

- Bila sam šokirana kada sam videle te informacije, iako sam se u prvi mah smejala. Onda kad sam videla da je uzelo maha nije mi više ni bilo smešno i sve je prešlo granicu normale u izmišljanju. Tako smo svi zajedno krenuli da odmotavamo klupko i došli do te devojke koja je bila moja prijateljica i koja je sve to započela - kazala je Ana svojevremeno, a na put ovoj aferi je stala uz pomoć policije

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike