Ovo je žena fudbalera Aleksandra Mitrovića: Nedavno su proslavili prvi rođendan ćerki, a ovako su izgledali na venčanju (FOTO)

18.10.2023

14:59

0

Uživaju u ljubavi

Ovo je žena fudbalera Aleksandra Mitrovića: Nedavno su proslavili prvi rođendan ćerki, a ovako su izgledali na venčanju (FOTO)
Kristina, Aleksandar Mitrović - Copyright Printscreen/Instagram

Aleksandar Mitrović, sinoć je dao čak dva gola, i doprineo da Srbija pobedi Crnu Goru na Marakani.

Fudbaler je oženjen Kristinom Mitrović, ćerkom čuvenog trenera Aleksandra Janjića. Kristina ne krije koliko je ponosna na muža, pa je na Insta storiju objavila njegovu fotografiju uz emotikon srca.

 Aleksandar i Kristina imaju troje dece, a nedavno su proslavili prvi rođendan najmlađoj ćerki.

 

 

Kristina uživa pažnju na Instagramu, gde objavluje fotografije iz noćnog provoda, ali i one zajedničke sa suprugom.

 

"Bila je u šoku kad sam je zaprosio"

Potpuno sponatno se desila i njihova veridba.

– Zaprosio sam je u porodičnom okruženju, dok smo večerali u našoj kući i baš je bila u šoku. Nije to očekivala - izjavio je jednom prilikom Mitrović za „Gloriju”. Nakon što ga je zbunjeno posmatrala, nekoliko minuta kasnije, nije krila sreću.

Njih dvoje su dugo vanbračno živeli, a onda su 2021. godine stali na ludi kamen. Kristina je njihove najlepše fotografije sa venčanja postavljala na Instagramu, a jedna je posebna.

 

 

"Rano sam zasnovao porodicu"

Fudbaler je jednom prilikom govorio o toplom porodičnom domu.

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram - rekao je Mitrović pre nekoliko godina za domaće medije.

- Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca – rekao je Aleksandar pre nekoliko godina.

Printscreen / Youtube
Aleksandar Mitrović

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike