Emotivna poruka Nataše Bekvalac upućena majci Miri: Uvek si bila u pravu za sve, ja sam tvoja najproblematičnija ćerka

14.05.2023

17:23

0

Pevačica je objavila i snimak na kom se vidi kako se veseli sa porodicom

Emotivna poruka Nataše Bekvalac upućena majci Miri: Uvek si bila u pravu za sve, ja sam tvoja najproblematičnija ćerka
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nataša Bekvalac je povodom Dana majki odlučila da na svom nalogu na Instagramu podeli snimak sa porodicom, na kom se vesele i pevaju, a pratila ga je emotivna poruka.

Pevačica se obratila svojoj majci i zahvalila na svemu što joj je pružila u životu. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Bekvalac

- Danas je Dan majki. Znam zašto sam baš tebe za mamu izabrala, za mene si najbolja mama na svetu baš takva kakva jesi. I sve što si govorila, uvek si bila u pravu i sve što sam grešila, bilo mi je neophodno kao lekcija i moj put kojim sam morala proći i kojim još uvek koračam - započela je Nataša, pa nastavila:

- Ono što sam oduvek osećala i znala je da sve što si radila i radiš uvek je bilo iz bezuslovne ljubavi prema nama trima. Šta znači biti majka shvatila sam tek onda kada sam postala Hanina i Katjina mama. Za majčinstvo ne postoji priručnik, samo ljubav, osecaj. Shvatila sam i ono tvoje: 'Videćeš kada budeš imala svoju decu', ali i 'Rodićeš ti jednu kao što si ti pa ćeš videti'... E rodila sam dve, dve svoje i savršene! Hvala ti mama. Volim te na svetu najviše. Tvoja srednja, najproblematičnija ćerka - napisala je Nataša.

Nataša je, inače, poznata po tome da je jako vezana za porodicu, a najviše za svoje sestre Kristinu i Draganu, te da su uvek bezuslovna podrška jedni drugima i provode svaki slobodan trenutak zajedno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike