"Palim se na Jovanu Jeremić!" Milan Kalinić imao pikantan komentar o voditeljki, a evo kako mu je ona odgovorila

17.10.2023

10:14

0

Glumac je imao oprečno mišljenje o Jovani, a onda je smekšao

"Palim se na Jovanu Jeremić!" Milan Kalinić imao pikantan komentar o voditeljki, a evo kako mu je ona odgovorila
Milan Kalinić, Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel 24sedam/Katarina Mihajlović

Milan Kalinić, sada ima pozitivno mišljenje o Jovani Jeremić, iako je prvo rekao kako ne shvata kako ne shvata zašto ona radi na televiziji.

- Ko sam ja da tu nešto zameram? Je li ona najgledanija? Je li to narod želi? Ko sam ja da onda kažem bilo šta, ćutaću i to je to. Nemojte onda ništa da se čudimo i imamo visoko mišljenje o sebi, kada je to to - zaključuje Milan Kalinić u emisiji "Balkan Info", a nekoliko meseci kasnije, spustio je loptu. Voditelj ga je upitao da li se pali na Jovanu Jeremić, na šta je on potvrdno odgovorio.

- Da, potpuno je u pravu Jovana Jeremić. Konačno da jedna žena shvati moj ukus i da ga tako javno iznese. Eto žene sad znate kakve žene treba da mi prilaze - rekao je Milan za Hype TV, a onda je usledio odgovor od Jeremićeve.

Antonio Ahel/ATAImages
Jovana Jeremić

 

- Oduvek sam znala da dobro čitam između redova. I volela sam uvek plave muškarce, tako da… Kaliniću, nikad se ne zna. Dug je život. To što mu se dopadam, znači da Kalinić ima dobar ukus. On je meni beskrajno simpatičan - rekla je voditeljka za Blic.

24sedam/Katarina Mihajlović
Milan Kalinić

 

Jovana Jeremić, često je na meti komentara javnosti zbog slobodnijeg ponašanja u okviru jutarnjeg programa koji vodi, a ne libi se da svakom i odgovori na opaske ili pohvale.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike