Jovana Jeremić se baš razočarala u roditelje! Voditeljka sve otkrila: Moja sestra je dobila stan, a ja nisam!

01.10.2023

13:11

1

Otvoreno je govorila o porodičnom problemu

Jovana Jeremić se baš razočarala u roditelje! Voditeljka sve otkrila: Moja sestra je dobila stan, a ja nisam!
Jovana Jeremić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Jeremić, ne libi se da iskreno prokomentariše i neke situacije iz privatnog života, a sada se dotakla svojih roditelja, koji su je razočarali.

 - Prvo razočaranje moje je bilo u roditelje, iako ja imam super roditelje, razočarali su me. Obećali su mi u tom nekom periodu života da ću da dobijem stan koji nisam dobila, a moja sestra je dobila - započela je voditeljka.

 - I to je neko prvo razočaranje koje sam imala i onda sam naučila da nikome ne verujem. Samo verujem u svoje pare. Sad meni kad dođe frajer i hoće da mi kupi nešto, ja to ne shvatam zdravo za gotovo... Dok ja tu lovu ne napravim sama nema ništa. To što će on meni to da donese, to je super. Ja i privlačim takve muškarce jer se ne foliram i rekla sam da mi je važno da partner ima - dodala je Jovana.

24sedam
 

 

- Znaš ono kad žene krenu da se femkaju, neće da daju prvo veče. Ti kad upoznaš frajera vidiš ako ne možeš da spavaš prvo veče i razmišljas da li ce sutra da te pozove. To je dripac nemas sta da trazis sa njim - izjavila je voditeljka za Informer, prenose domaći mediji.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike