Milan Kalinić ima brata sportistu: Uroš je od voditelja mlađi godinu dana, mnogi kažu da liče! (FOTO)

14.09.2023

00:08

0

Mlađi je od njega godinu i po dana

Milan Kalinić ima brata sportistu: Uroš je od voditelja mlađi godinu dana, mnogi kažu da liče! (FOTO)
Milan Kalinić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milan Kalinić je dobro poznato televizijsko lice, a iako je toliko dugo na javnoj sceni, svoj privatan život se trudi da sačuva za sebe. Zato je malo onih koji znaju da ima rođenog brata Uroša. 

On je mlađi godinu i po dana od Milana, sportista je, a fizički su vrlo slični. Ono što im je definitivno zajedničko je ljubav prema crveno-beloj boji.

- Crvena zvezda je moj matični klub, ponikao sam u Ljutice Bogdana, a prvi trener mi je bio Vladica Popović. Igrao sam prijateljske utakmice sa drugim timom, a dres prvotimca ostao je moj puki, dečački san. Bio sam deo dobre generacije, sa Nebojšom Krupnikovićem, Dejanom Stefanovićem, kumom Nikolom Trbovićem, Nikolom Kadrijem, Milanom Bosancem, Darkom Pivaljevićem - pričao je Uroš jednom prilikom, pa dodao:

- Milan i ja smo kršteni u Crkvi svetog Marka kad smo imali po šest meseci. Obojicu nas je deda Milan učlanio u Crvenu zvezdu kao bebe od tri meseca. Koliko nam je Marakana u srcu potvrđuje i to što smo prvo postali zvezdaši, pa onda hrišćani.

Printscreen/YouTube, K1 Televizija
Milan Kalinić

Uroš je igrao za brojne beogradske klubove, Javor, niški Radnički, a najveći trag je ostavio u Grafičaru iI Železničaru iz Bare Venecije. Kao trener se već dokazao upravo u Grafičaru i Dorćolu, ali i kao trener OFK Beograda.

- Uživam u životu, zadovoljan sam. Milan i ja se razlikujemo mnogo, a u suštini smo isti. Brat je umetnik koji živi kao sportista, a ja sam bio sportista sa životom umetnika. Nije šala, mada lepo zvuči – ispričao je svojevremeno Milanov brat za medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike