Metju Peri je s tatom glumio u „Prijateljima", „Stažistima", a evo kako sad provode vreme: Oca mu ne biste ni prepoznali! (FOTO)

16.10.2023

18:45

0

Ima 82 godine i sjajno se drži

Metju Peri je s tatom glumio u „Prijateljima", „Stažistima", a evo kako sad provode vreme: Oca mu ne biste ni prepoznali! (FOTO)
Metju Peri - Copyright Profimedia

Metju Peri pobrao je brojne simpatije publike pošto je na Instagramu objavio fotografiju s ocem, Džonom Benetom Perijem. Na ovaj način, javnosti je dao i na uvid da mu se tata odlično drži, te to kako njih dvojica maksimlano uživaju u zajedničkom vremenu.

- Moj otac Džon i ja, držimo čaše - poručio je uz fotografiju, pa pokrenuo u lavinu komentara posebno fanova „Prijatelja", serije u kojoj se Benet takođe pojavljivao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

 

On je, podsetimo, tumačio Džošuinog (Tejt Donovan) oca, s kojim je Rejčel izlazila (Dženifer Aniston). Sudeći po komentarima s Instagrama, Džona i dan-danas mnogi pamte po rečenici:

- Sviđa mi se, deluje pametno.

To je, inače, kazao pošto se Rejčel upoznala s njim i suprugom u negližeu.

Otad, kako je i prošlo mnogo godina, značajno se promenio, potpuno osedeo, ali starost mu nikako nije odnela i vedar duh.

Ovo, takođe, nije bio i jedini put da su se Metju i Džon zajedno pojavili u okviru istog projekta. Kao otac i sin glumili su u „Stažistima", što njihova publika i dalje voli da vrati i pogleda.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike