Metjua Perija su "Prijatelji" proslavili, a on ne može nijednu epizodu da pogleda: Podsetilo bi ga na najgore dane njegovog života

06.12.2022

14:20

0

Po liku Čendlera Binga je najpoznatiji, ali ne skriva da je to vreme za njega bilo veoma teško

Metjua Perija su "Prijatelji" proslavili, a on ne može nijednu epizodu da pogleda: Podsetilo bi ga na najgore dane njegovog života
Metju Peri - Copyright Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Glumac Metju Peri je u svojim memoarima otkrio do sada nepoznate detalje iz svog života, pogotovo iz vremena kada se borio sam bolestima zavisnosti.

Kao što je već poznato, njegovi problemi su počeli kada je snimao seriju "Prijatelji", a sada je glumac otkrio i zašto ne želi da pogleda nijednu epizodu sitkoma koji ga je proslavio.

Profimedia
Metju Peri

- Nisam gledao seriju jer bih sebi samo ponavljao: "Alkohol, opijati, kokain". Mogao bih za svaku sezonu da kažem šta sam tada koristio po tome kako izgledam i zato ne želim da gledam. To je sve što bih video - rekao je on.

Glumac se u jednom trenutku rasplakao pričajući o tome koliko je njegova zavisnost bila teška.

- U jednom trenutku sam se toliko tresao da sam, ako sam hteo da se pomerim od police sa knjigama do stola, morao da učinim to tako što bih se oslanjao na nešto. Otišlo je predaleko - rekao je on, pa nastavio:

Metju Peri,Profimedia
Metju Peri

- Znate, ono zbog čega se uvek rasplačem jeste činjenica da ovo nije pošteno. Nije pošteno što sam morao da prolazim kroz ovu bolest dok ostatak ekipe nije. Oni su dobili sve što i ja, ali sam se ja morao boriti protiv ove bolesti i to još uvek činim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike