„Sa 49 godina sam opet za dlaku izbegao smrt!" Metju Peri, bez zadrške: Porodica me je živog oplakivala!

19.10.2022

14:11

0

Kada su pitali lekare kolike su šanse da preživi, rekli su im - dva odsto

„Sa 49 godina sam opet za dlaku izbegao smrt!" Metju Peri, bez zadrške: Porodica me je živog oplakivala!
Metju Peri - Copyright Profimedia

Poznato je da se glumac Metju Peri, čuveni Čendler iz „Prijatelja", svojevremeno borio s alkoholizmom, zavisnosti od Vikodina... Ali, da je mogao da umre i u 49. godini - o tome je otvorio dušu u okviru knjige koja će svetlost dana ugledati 1. novembra.

Tada, mučio je muku s gastrointestinalnom perforacijom i mesecima je ležao u bolnici, prenosi „People". Lekari su njegovoj porodici saopštili takve vesti da su ga jedno vreme i živog oplakivali.

- Kad su pitali kolike su šanse, rekli su im dva odsto, da preživim. Veštačka pluća su me snabdevala kiseonikom. Malo ko pređe preko toga... - objašnjavao je, prenosi dalje strana štampa.

Podsetimo, „Friends, lovers and the big terrible thing" će biti u prodaji od samog početka novemra. Glumac je u ovoj knjizi maksimalno ogolio dušu, s namerom da svojim fanovima „sam ispriča sve", posle raznih napisa akonto njegovog života i borbi koje je vodio. U poznatom stilu, pošto je na Instagramu pokazao kako će izgledati naslovna strana, našalio se na kraju objave rečima:

- Izvinite što ovo nije „pop-ap" knjiga.

Metju Peri, Profimedia
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike