Metju Peri izbacuje neprimerene delove o Kijanu Rivsu iz svojih memoara: Želi da mu se izvini zbog ovih teških reči

24.04.2023

11:13

0

U nekoliko navrata ga je žestoko prozvao

Metju Peri izbacuje neprimerene delove o Kijanu Rivsu iz svojih memoara: Želi da mu se izvini zbog ovih teških reči
Metju Peri - Copyright Profimedia

Glumac Metju Peri rekao je da će iz svojih memoara izbaciti kontroverzni deo o Kijanu Rivsu.

Peri je progovorio o svom životu u knjizi "Friends, lovers and the big terrible thing", a neki ljudi su  otkrili neprimeren deo o Kijanu Rivsu, u kom Peri raspravlja o konceptu droge i zavisnosti kada je spomenuo smrt slavnih osoba.

- Zašto originalni mislioci poput Rivera Feniksa i Hita Ledžera umiru, ali Kijanu Rivs još uvek hoda među nama? River je bio prekrasan čovek iznutra i spolja i previše lep za ovaj svet, pokazalo se. Čini se da uvek stvarno talentovani momci odlaze - naveo je glumac u memoarima, te izazvao burne reakcije javnosti.

Na drugom mestu u knjizi ponovno je napao kolegu dok je raspravljao o smrti glumca i komičara Krisa Farlija.

Profimedia
Kijanu Rivs

- Probušio sam rupu u zidu svlačionice Dženifer Aniston kad sam saznao. Kijanu Rivs hoda među nama - ponovio je Peri.

Ljudi su bili toliko zbunjeni nasumičnim napadima na slavnog glumca, koji slovi za humanitarca broj jedan, i mnogi su se pitali otkud ta svađa. No, Metju je tokom Festivala knjiga Los Ađeles Tajmsa otkrio da se ti odlomci, ipak, neće pojaviti ni u jednom novom primerku knjige.

Nekad je obožavao Rivsa

- Bila je to opaka stvar. Izvukao sam njegovo ime jer živimo u istoj ulici. Javno sam mu se izvinio. Buduće verzije knjige neće sadržati njegovo ime - istakao je glumac tokom festivala, prenosi Entertainment Weekly.

Priznao je da nije uspeo lično da se izvini Kijanu, ali da će mu biti na pameti ako se ikada sretnu. Peri je ranije priznao da je veliki fan Rivsa, te istakao da je trebalo da koristi svoje ime umesto imena kanadskog glumca u kontroverznim odlomcima biografije.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP
Metju Peri

Uprkos tome što su memoari dobili negativne komentare zbog nasumičnih napada na Kijanu Rivsa, Peri je rekao da mu je pisanje zaista pomoglo na polju mentalnog zdravlja.

- Izlivalo se iz mene - bolne stvari, bolnice, rehabilitacije, sve te stvari. Išlo je jako brzo - rekao je on o memoarima i dodao da mu je bilo teško da ih čita nakon što su napisani jer je mislio da je to tužan sažetak njegovog života.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike