Desingerica isprovocirao Pljugicu: Svi pričaju o onome što je uradio na nastupu (VIDEO)

14.10.2023

09:45

0

Narušeni su odnosi između repera

Desingerica isprovocirao Pljugicu: Svi pričaju o onome što je uradio na nastupu (VIDEO)
Dragomir Despić Desingerica - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, u javnost je istupio sa detaljima sukoba sa Lukom Bijelovićem Pljugicom, a mnogi kažu da je njegov postupak na nastupu, indirektna prozivka uskoro bivšem saradniku.

Naime, reper je držao cigaretu u ustima koju je prethodno uzeo od obožavaoca. Zatim je progutao cigaretu i to sve sa osmehom. Snimak je osvanuo na Tiktoku, a komentari su razni.

 

 

"Desingerica pojeo cigaru", "Ali publika je hit", "Žali Bože njega i fanove koja mu se u komentarima dive", neki su od utisaka korisnika Tiktoka.

ATAImages/M. P.
 

 

Podsetimo, Despić je nedavno rekao šta sada misli o Pljugici, i izneo neke detalje.

- Razočaran sam po ko zna koji put. Nisam verovao da će doći do ovakvih stvari. Ovo je sve biznis, tu postoje dogovori. Van tog biznisa postoji poštovanje. U pitanju je dogovor sa našim menadžmentom. Nas dvojica smo se dogovarali da svakako krenemo sa solo karijerama, ali o tome nije trebalo da se priča. Nije se poštovao ni deo dogovora našeg, ne mogu da verujem da zarad pregleda kreneš da pričaš tako nešto... - rekao je Desingerica i nastavio:


- Mnogo sam krvario od cele ove priče, da se ne rade fejk stvari, da se ne bude fejk... Noći sam provodio za kompjuterom i tako dalje, dok neko drugi nije.... Maksimalno sam se dao, ja sve uradim za neku pesmu, a drugi samo otpeva, odrepuje i kaže kako ide kući jer žuri, a ja noćima tu sedim. Krvario sam da se ne rade fejk neke stvari i da se ne bude fejk. O ovim stvarima ne treba da se priča, peku me. Ako si došao do toga da pričaš o stvarima o kojima ne treba da pričaš onda kaži kako jeste.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike