Desingerica prešao na provokacije: Naterao i publiku da skandira ime gradonačelnika Banjaluke! (FOTO)

20.08.2023

09:25

0

Zajedno i s Pljugicom, svi su ponavljali: „Draško, mi te volimo"...

Desingerica prešao na provokacije: Naterao i publiku da skandira ime gradonačelnika Banjaluke! (FOTO)
Dragomir Despić Desingerica - Copyright Printscreen Hype TV

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, nedavno je istakao kako ne podržava nastupe Dragomira Despića i Luke Bijelovića u Republici Srpskoj zbog neprimerenog sadržaja. Otad, drama ne jenjava, a ni reperi se ne smiruju.

Posle skandaloznog obraćanja Desingerice u sakou i „mirnim tonom, oponašajući Stanivukovića", pojavio se i snimak s jednog njihovog nastupa gde on zajedno s Pljugicom, ali i dobrim delom svoje publike, skandira Stanivukovićevo ime.

- Draško, mi te volimo - ponavljali su uglas, pa ga i tagovali na Instagramu.

Podsetimo, gradonačelnik Banjaluke na svom Instagramu bio je naglasio:

Reperi skandirali ime gradonačelnika Banjaluke, Instagram screenshot / dragomirdespic_design
 

- Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom „Desingerica i Pljugica”. U vezi sa tim, izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banjaluka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima.

Kontroverznog Despića je ovo očito izrevoltiralo do te mere da je morao da mu odgovori i to u svom poznatom stilu.

Draško Stanivuković, ATAImages/Amir Hamzagić
 

- ...Okej, kapiram, bajo, ovi pevači što se kače, ali političari da se kače na naša leđa, bajo, 'alo, preko nas da skupljaju te političke poene... Šta je Breskvica uradila, bajo?! Šta ti je Breskvica uradila? Riba mleko, mleko, znači patrijahalna devojka, lepe pesme... Šta ti je skrivila?! Ne diraj Breskvicu! Ja kapiram što na mene ciljaš, ja sam kritičan, može neko da izgine od čarape... Nikad neću prestati, bajo, da „šijem" ljude patikom u glavu, nećete mi oduzeti to, nećete! Sabotaža, sabotaža, neću prestati, bajo, da „šijem" ljude patikom u glavu, neću prestati mokrim čarapama da gađam ljude, neću, sabotaža, sabotaža! Desinger je tata, broj jedan. Nikad neće ljudi prestati da vole moje čarape i da ih jedu, bajo, to se nikad neće desiti - ponavljao je u svom tadašnjem snimku reper.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike