Nikad viđena fotografija sa venčanja Viki Miljković i Tašketa: Pevačica je tada bila u drugom stanju

05.09.2023

00:10

0

Sudbonosno da su izgovorili posle 10 godina zabavljanja.

Nikad viđena fotografija sa venčanja Viki Miljković i Tašketa: Pevačica je tada bila u drugom stanju
Viki Miljković, Dragan Tašković Taške - Copyright Milan Maričić/ATAImages

Pevačica Viki Miljković i harmonikaš Dragan Tašković Taške su u braku 16 godina. Iako je sam početak njihove veze bio veoma turbulentan, danas važe za jedan od najskladnijih parova, a kruna njihove ljubavi je sin Andrej.

Nakon više od decenije, na društvenim mrežama je isplivala, do sada nikad viđena fotografija sa njihovog venčanja, kada je pevačica bila u drugom stanju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Viki je tada imala nešto svetliju boju kose i šiške, dok je Taške bio nešto mršaviji nego danas. Njihovoj ljubavi protivili su se roditelji, ali nakon 10 godina velike borbe, ljubavi i agonije, oni su popustili i Viki i Taške su se zavetovali jedno drugome na večnu ljubav.

Podsetimo, pevačica i harmonikaš su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a kako roditelji nisu odobravali njihovu ljubav, Viki je odlučila da pobegne. 

- Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo - ispričala je Viki Miljković ranije, te je istakla da je tenzija između porodica zbog njihove ljubavi dugo trajala:

- Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica - izjavila je Viki svojevremeno. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike