„Iskreno, nije znala ni kafu da skuva!" Viki i Taške o pevačicinom snalaženju u kuhinji: Marina Tucaković me je posle učila!

16.04.2023

16:55

0

Prvo joj je pokazala kako da isprži jaje, a onda i sve ostalo

„Iskreno, nije znala ni kafu da skuva!" Viki i Taške o pevačicinom snalaženju u kuhinji: Marina Tucaković me je posle učila!
Violeta Viki Miljković i Dragan Tašković Taške - Copyright Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"

Violeta Viki Miljković zajedno sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom ispričala je u jednoj emisiji kako se kod njih obeležava Vaskrs, ali i kako ranije - ona nije bila baš dobra domaćica, kao što je to sada slučaj.

Prema Tašketovim rečima, za njima je period i kad pevačica nije znala ni kafu da skuva, da bi joj onda Marina Tucaković, ni manje ni više, pokazala kako se šta radi. 

- Nama je Vaskrs jedan od najradosnijih hrišćanskih praznika. Ja sam domaćica! Kod nas nema podela, mi smo tradicionalni. Obožavam da kuvam i kada su neki porodični praznici i događaji u pitanju, ja to radim sa zadovoljstvom - počela je ona u „Premijeri - Vikend specijalu", nakon čega se okrenula ka harmonikašu i upitala ga šta on misli, kakva je ona domaćica. 

„Bila je 1994. godina..."

Violeta Viki Miljković i Dragan Tašković Taške, Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

- Iskreno, nije znala kafu da skuva. Bila je 1994. godina, ja sam imao nekih dve hiljade maraka u džepu i to se za sedam dana potrošilo po restoranima. Ona mi kaže: „Gde ćemo danas?", ja joj kažem: „Nigde, nemam više para" - objasnio je on, nakon čega se Viki brzo nadovezala. 

- Onda sam ja izvadila svoj štek i otišla da kupim šerpe. Nisam znala ništa da skuvam, zvala sam svoju mamu i Marinu Tucaković, jer sam je obožavala i odrastala sam uz nju. Moram da kažem da sam od nje naučila da kuvam. Prvo je bilo kako se prži jaje, pa onda na dalje - kazala je u okviru pomenute emisije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike