Viki Miljković se na televiziji prvi put pojavila bosa, a evo i na čiji predlog! Pevačica ne zaboravlja: Kako mi je rekla, tako sam uradila!

25.08.2023

00:10

0

Na probi je nosila cipele na štiklu, pa se onda izula bez pardona

Viki Miljković se na televiziji prvi put pojavila bosa, a evo i na čiji predlog! Pevačica ne zaboravlja: Kako mi je rekla, tako sam uradila!
Viki Miljković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Viki Miljković svoje početke nikako ne zaboravlja, a posebno i to koliko joj je pokojna Marina Tucaković onda bila pomogla. Ona ju je čak i obukla kada je trebalo prvi put da izađe pred kamere, međutim, stajling nije „i kompletirala do kraja" - zbog čega su je mnogi brzinom svetlosti upamtili.

- Zahvaljujem se onome gore, jednostavno mislim da Bog dragi to sve tako namesti i odredi kako će biti. Ja sam očigledno miljenica čim mi je mnoge kockice sastavio kako treba (smeh). Imala svoju porodicu kao podršku, ali i Marina Tucaković je od samog starta bila uz mene - počela je Viki svojevremeno u emisiji „Iz profila", pa nastavila o tome kako je sada pokojna Marina u stvari velikim delom zaslužna za njen uspeh.

„Baš sam bila dete!"

Viki Miljković, 24sedam/D. B.
 

- Kada je došlo do mog prvog pojavljivanja, nisam znala kako ću da se obučem, niti sam imala sve što mi treba, a nisam znala ni kako da izaberem. Bila sam dete zaista. Marina je mom ocu rekla da mi odvoji jedan budžet za garderobu, za bar nekih desetak pojavljivanja. Kako, odakle, od čega?! - prisećala se ona, pa nastavila:

- Marina je rekla samo da dođemo kod nje kući i kompletno me obukla, a mojima je rekla da budžet koji su odvojili sačuvaju za neka moja naredna pojavljivanja. Poslala nas je u jedan čuveni butik u gradu gde su se oblačile sve pevačice da i ja pronađem sebi garderobu međutim meni je to bio probloem. Ništa mi se nije dopadalo, to su bile suknje od streča i korseti. Ja sam razmišljala kako posle toga da se pojavim u školi, em što sa mnom niko ne bi pričao, em to što to nisam bila ja - govorila je.

Zatim, objasnila je i kako je preko noći „skočila do samih zvezda".

Marina Tucaković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Obukla mi je jednu dugačku suknju, sečenu na kaiševe i košulju sa širokim rukavima, ali nijedne štikle nam se nisu uklapale. Posavetovala me je da na probi budem u štiklama i da se posle izujem i izađem bosa i ja sam tako i uradila. Program je išao uživo i nastao je haos u režiji, pitali su se ko me je pustio takvu, ali niko nije mogao da me skloni. Ali to je bilo toliko drugačije u to vreme i svi su me zapamtili i pitali se ko je ona mala koja je pevala bosa - sa osmehom je istakla jedna od mentorki u „Zvezdama Granda".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike