Sia je posle razvoda pala u tešku depresiju: Godinama nisam ustajala iz kreveta!

15.09.2023

23:20

0

Sa Erikom Andersom Langom u braku je bila od 2014. do 2016. godine

Sia je posle razvoda pala u tešku depresiju: Godinama nisam ustajala iz kreveta!
Sia - Copyright Profimedia

Pevačica Sia je posle razvoda od reditelja Erika Andersa Langa godine provela u teškoj depresiji. Kako je objasnila u intervjuu za „Apple Music 1", taj period pamti kao izuzetno mračan, težak, ali koji je uspeo da je inspiriše da napravi album „Reasonable woman".

- ...Kad sam se razvela, nisam znala šta ću sa sobom. Tri godine sam provela u krevetu. To je bila duboka depresija i nisam bila ni za šta konkretno - objašnjavala je, dodajući kako je tek ponešto snimala, jer je bilo dana kada je i morala da radi.

Sia i Erik Anders Lang, Profimedia
 

- Vremenom, nakupilo se materijala za album i onda sam se obratila svojim saradnicima. Oni, za razliku od mene, mogu da procene ima li 12 ili 13 dobrih pesama, dok ja to mogu s tek jednom ili dve. Da procenim - istakla je zatim.

Podsetimo, Sia je bila s Erikom u periodu kada se proslavila, a sudbonosno „da" su jedno drugom izgovorili u avgustu 2014. godine. Dve godine kasnije, međutim, ona je podnela zahtev za razvod braka.

- Odlučili smo da se rastanemo kao ljubavnici, ali ostaćemo prijatelji. Dalje nećemo komentarisati našu situaciju - glasi delić njihovog saopštenja, koje je onda „Page Six" dobio na uvid.

Kao razlog zašto se rastaju, Sia je na dokumentima zaokružila stavku „nepremostive razlike".

Godine 2019. usvojila je dva sina, tinejdžera, a svim bićem verovala je kako će zauvek ostati sama. Međutim, udala se za Dena Bernarda u proteklog maja.

Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike