Čening Tejtum odlepio kad je upoznao ovog kolegu: Dan-danas me oblije hladan znoj kad pomislim šta se desilo!

12.02.2023

06:59

0

Glumac objašnjava kako ga ista panika hvata i kada stupi u kontakt s daleko manje poznatim osobama, ljudima kojima se još i ne divi

Čening Tejtum odlepio kad je upoznao ovog kolegu: Dan-danas me oblije hladan znoj kad pomislim šta se desilo!
Čening Tejtum - Copyright Profimedia

Čening Tejtum prisetio se upoznavanja s Metom Dejmonom, pa ispričao priču zbog koje i dan-danas ume da ga oblije hladan znoj. Sve se odvilo još pre nešto više od decenije na snimanju „Izdaje" u Albukerkiju.

Međutim, taj trenutak ga još uvek progoni, naglašava on.

- Tokom jednog snimajućeg dana Met je došao da posedi sa svima nama i smestio se tik do mene. Ja sam ogroman fan. I dalje sam. A rekao sam mu nešto poput: „Hej, gde si, odakle si?" - počeo je Čening u razgovoru za „People", kog je u sekundi iznova bila obuzela nervoza, kao da se sve tek juče bilo odvilo.

- Svi na planeti znaju odakle je Met Dejmon. On zna da i ja znam odakle je... Bilo je baš gusto. Dva iduća sata mu ni reči nisam rekao, za svaki slučaj. Često pomislim na taj trenutak. Kad god mi „protrči kroz glavu" prosto ne mogu ni sam da verujem šta se desilo, oblije me hladan znoj... - priznao je.

Čening Tejtum, Profimedia
 

Tejtum je zatim dodao kako je i inače sramežljiv kada upoznaje ljude. To se svakako pojača onda kada se naspram njega nalazi neko čiji lik i delo ceni.

- Uvek nekako paničim. Mora da zato nisam baš dobar u upoznavanju onih čiji sam fan... On (Met Dejmon) je video da mi nije lako i, prosto, nije me zadirkivao zbog toga. Stvarno je mnogo dobar čovek. Na ono moje pitanje je odgovorio, čak mi i uzvratio istim. Dok sam izgovarao da sam s Floride u glavi mi je odzvanjalo: „Izvini, izvini!" Ne znam da li se on toga i seća, mene uopšte... Ali okej smo danas. Sabran sam kad se sretnemo - zaključio je on.

Met Dejmon, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike