Otkriveno koliko je Megan Markl zarađivala od jedne svoje uloge: Tada je igrala pravnu pomoćnicu

06.10.2023

07:45

0

I dan-danas zarađuje od iste, kad god se serija emituje

Otkriveno koliko je Megan Markl zarađivala od jedne svoje uloge: Tada je igrala pravnu pomoćnicu
Copyright Profimedia

Serija „Dva lica pravde” u kojoj je jedna od uloga pripala, vojvotkinji od Saseksa, Megan Markl, stekla je ogromnu popularnost pošto je početkom leta stigla na Netfliks, brzo je postigla ogromnu gledanost. Iako je ovo ostvarenje prestalo sa snimanjem 2019. godine, ovog leta je ponovo postala apsolutni hit.  

Jedan od faktora koji je svakako pomogao novom uspehu serije „Suits” svakako je Rejčel Zejn, lepa, talentovana i pametna pravna pomoćnica koju igra Megan Markl, danas vojvotkinja od Saseksa, supruga britanskog princa Harija.

Profimedia
Megan Markl

Rejčel je bila njena najveća uloga u karijeri, ostvarenju dugog sna i njenom prvom koraku u društvu dobro plaćenih televizijskih glumica. Bila je dobra, čak i odlična, mnogima je postala omiljeni lik u seriji koja je već sa prvim epizodama postala hit. Megan je zahvaljući ovoj ulozi dobila brojne prilike za intervje, naslovne strane i crvene tepihe. Prema pisanjima britanskim tabloidima, dobila je mnogo novca.

Pre ovog angažmana, većina njenih uloga bila je bez teksta ili sa nekoliko rečenica, a najzvučniji naslov na listi je film „Hvala ti za ljubav“ sa Robertom Patisonom u naslovnoj ulozi gde se nakratko pojavljuje kao konobarica.

Profimedia
Princ Hari i Megan Markl

Megan je snimila više od 100 epizoda serije Dva lica pravde, tokom sedam od devet sezona. Mirror je otkrio da je zarađivala oko 43.000 evra po epizodi ili skoro 400.000 evra godišnje. Iako više nema te honorare, ona i dalje zarađuje od svoje uloge Rejčel. Naime, prema ugovoru, ona kao i drugi glumci dobija honorare svaki put kada se serija prikaže bilo gde u SAD ili na Peacock-u. Magazin Mari Claire piše da će Meghan dobiti i honorare od Netflika, što bi, s obzirom na gledanost, moglo biti lepa suma.

Kako se navodi, nekretnina koju su Megan i princ Hari kupili u Kaliforniji, je delom plaćena baš od njenih honorara iz serije „Dva lica pravde”.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike