Megan Markl viđena bez skupocenog vereničkog prstena! Veliki problemi u raju? Ceo grad sad priča o ovome! (FOTO)

20.08.2023

07:58

0

Sačinjen i od dva mala kamena iz raskošne kolekcije pokojne princeze Dajane - uvek je i te kako privlačio pažnju javnosti

Megan Markl viđena bez skupocenog vereničkog prstena! Veliki problemi u raju? Ceo grad sad priča o ovome! (FOTO)
Megan Markl - Copyright Profimedia

Kada je Megan Markl otišla na ručak s prijateljicama Kleo Vejd i Kadi Li, na ruci nije nosila skupoceni verenički prsten koji je dobila od princa Harija u novembru 2017. godine, od kog se inače gotovo nikad i ne odvaja. Javnost je i te kako primetila da umesto njega nosi sasvim običan prsten od zlata - a to je onda iznova pokrenulo šuškanja o raspadu njenog braka. 

Međutim, izvori napominju da je to daleko od istine. Navodno, dala ga je na popravku iz nepoznatih razloga, pa za to vreme „šeta drugi nakit", piše „Page six". Zvezda njene kolekcije, inače, sačinjena je od dijamanta iz Bocvane, kao i dva mala kamena „iz kutijice" koja je pripadala Harijevoj pokojnoj majci, princezi Dajani

I posle ručka, sa druge strane, Megan čini se i dalje čeka da se radovi završe. Viđena prvi put otkako je „Njegovo kraljevsko visočanstvo" uklonjeno s imena njenog supruga na zvaničnom sajtu kraljevske porodice, delovala je prilično odsutno hodajući ulicom - i definitivno bez jednog od najlepših komada nakita na svetu. 

- Prsten je od žutog zlata, jer ona to voli i glavni kamen je originalno iz Bocsvane. Manji dijamanti sa strane su iz kolekcije moje majke, ne bi li bila uz nas - pričao je Hari o ovom prstenu tokom intervjua za „BBC" neposredno po njihovoj veridbi. 

Ipak, Marklova ga je i tako savršenog već dorađivala. Naime, pošto su dobili sina Arčija, zamenila je originalnu za nešto tanju traku. Sada, pitanje je vremena kada će ga ponovo poneti, pa će se videti „gde je bilo zapelo". 

Megan Markl i princ Hari, Profimedia
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike