Ivana blista u trudnoći, Miloš Biković se ne odvaja od nje: Ovako su uživali sa prijateljima, tu je i još jedna trudnica (FOTO)

11.10.2023

13:02

0

Njoj očigledno ne padaju stvari teško, te je rado izašla sa svojim dragim

Ivana blista u trudnoći, Miloš Biković se ne odvaja od nje: Ovako su uživali sa prijateljima, tu je i još jedna trudnica (FOTO)
Miloš Biković i Ivana Malić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Miloš Biković i Ivana Malić čekaju svoje prvo dete, a kako se nedavno navodilo u domaćim medijima, oni će uskoro postati roditelji dečaka. 

Ivana očigledno blista u trudnoći, a Miloš se ne odvaja od nje, pa je tako bilo i na druženju sa prijateljima. Jelisaveta Orašanin je, naime, objavila fotografiju na kojoj su Ivana, Biković i ona u društvu brojnih kolega, a među njima je bila još jedna trudnica - Anja Alač.

Tu su se, između ostalih, našli i Nina Janković, Miodrag Radonjić, Ivan Mihajlović i drugi.

Podsetimo, Miloš se oglasio pošto je objavljena vest da je Ivana u drugom stanju.

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - izjavio je Biković tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike