Ljubavna priča Ivane i Miloša Bikovića: Posle Srpkinje i Ruskinje, Crnogorka zarobila srce glumca i rodila mu sina!

09.01.2024

21:10

0

Par je večeras dobio prinovu

Ljubavna priča Ivane i Miloša Bikovića: Posle Srpkinje i Ruskinje, Crnogorka zarobila srce glumca i rodila mu sina!
Miloš Biković i Ivana Malić - Copyright Instagram printscreen/ivanamalic

Miloš Biković i Ivana Malić večeras su postali roditelji, kada je lepa pravnica na svet donela njihovo prvo dete - sina čije ime još nije poznato javnosti. 

Njih dvoje su zajedno već više od dve godine, verili su se, a u nastavku možete pročitati kako je počela njihova ljubavna priča.

Ljubavna priča

Ljubavna priča Miloša Bikovića i Ivane Malić počela je leta 2021. godine u Rovinju.

Biković je bio sa brojnim lepoticama, kako Srpkinjama, tako i Ruskinjama ali je njegovo srce osvojila Crnogorka Ivana.

Tragom informacija koje je 24sedam uspeo da sazna na osnovu njihovih Instagram objava jeste da je sve počelo u Rovinju i da je to bilo njihovo prvo zajedničko putovanje. 

Instagram printscreen/ivanamalic_
Miloš Biković i Ivana Malić

Naime, Ruskinja Arina Vološina je na društvenim mrežama objavila da su ona i Biković raskinuli 31. jula, a već nekoliko dana kasnije, Biković je sa Ivanom uživao u Istri

Oboje su tada objavljivali romantične prizore sa terase hotela u kom su bili smešteni, a od tog trenutka par se nije razdvajao.

Ivana je pratila Bikovića na svim događajima i bila mu velika podrška u svemu što radi, a javnost ju je prvi put upoznala na beogradskoj premijeri filma „Južni vetar 2 - Ubrzanje“. 

Antonio Ahel/ATAImages
Miloš Biković i Ivana Malić

Potom je Ivana često objavljivala zajedničke fotografije sa Milošem, što sa svetskih i prestoničkih događaja, ali i egzotičnih destinacija poput Alpa, Balija i Maldiva.

Kruna dvogodišnje veze je upravo trudnoća i beba koja se danas rodila, a glumac se na društvenim mrežama tada oglasio, ističući da su oboje presrećni jer će se ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi. 

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora - napisao je on i dodao: 

Instagram printscreen/ ivanamalic_
Ivana Malić i Miloš Biković

 

- Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - napisao je Biković tada, a čestitke su se nizale sa svih strana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike