Ovako izgleda sestra Goce Božinovske! Kaže da je ona zbog nje propevala, pa otkriva još pevačicinih tajni (FOTO)

11.10.2023

08:55

0

Ime joj je Jelica i neverovatno liče

Ovako izgleda sestra Goce Božinovske! Kaže da je ona zbog nje propevala, pa otkriva još pevačicinih tajni (FOTO)
Goca Božinovska - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Iako se Goca Božinovska poslednjih godina prilično povukla sa scene i vodi znatno mirniji, povučeniji život nego ranije, za njenu privatnost interesovanje nikako nije opalo. Iz tog razloga i fotografije njene sestre Jelice, koje često kruže društvenim mrežama, privlače ogromnu pažnju javnosti. 

Njih dve neverovatno liče, a kako je sestra jednom prilikom otkrila, ona je „glavni krivac" za to što je Goca postala pevačica. 

 

 

- ...Goca je kao sestra mnogo dobra. Doduše, ja najviše podupirem, ali nema veze. Ona voli da dođe kad sve procveta. Zapravo, svi dođu kad sve završim, čišćenje, krečenje, sređivanje, evo i sad sam u haosu. Svakome je lepo gde se rodi, pa kako je, tako je. Goca je završila u Kraljevu školu za mesarskog tehničara, ali pevanje je njena ljubav - kazala je za „Kurir" Jelica svojevremeno, pa je nastavila o tome koje su to razlike između njih dve bile:

- Bila je mirna i povučena, ja sam bila ko muškarača. Bežala je iz škole da bi pevala. Tata je hteo jednom prilikom da je omlati. Ona ponese knjige i ode u Vrnjačku Banju da peva. Pri kraju škole ode ona da peva na vašaru i dođu neki ljudi da je traže da peva, a otac ih sve otera iz dvorišta. Ja sam je terala da peva, pa je zahvaljujući meni i počela karijeru. Videla sam da je talenat, svaki vikend smo lagale oca da idemo kod drugarice, a ona ode da peva da uzmemo neki dinar.

Potom, starija sestra poznate Božinovske prokomentarisala je i njene nekadašnje izabranike, s kojima je dobila decu, Radeta Vučkovića pa Zorana Šijana

 

 

- Ne mogu da ih odvojim. Svaki je na svoj način. Zoran je obožavao da dođe i celo selo ga je voleo. Cepao je drva, to su mu vežbe bile. Eto, razlika u godinama između Radeta i Goce je verovatno učinila svoje. Ali sećam se kad je bila četvrta godina i otišla za Beograd. Išla sam da je jurim, ali nije bilo sile koliko se zaljubila u Vučkovića i brzo je ostala trudna i rodila Jelenu - objasnila je bila Jelica.

(Blic)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike