Božinovska je sa sestrom Jelicom pošla kroz agoniju! Posle hitne operacije častila celu kafanu: Posle majke, ona mi je sve!

20.06.2022

11:35

0

Odmalena su delile i dobro i zlo

Božinovska je sa sestrom Jelicom pošla kroz agoniju! Posle hitne operacije častila celu kafanu: Posle majke, ona mi je sve!
Goca Božinovska ATAImages/Antonio Ahel

Goca Božinovska je nedavno doživela veliku porodičnu dramu, pošto se ispostavilo da njena sestra Jelica mora na hitnu operaciju tumora iza uveta. Iako je bio benigni, pevačica je i sama prošla kroz pravu agoniju, sve dok joj nije bilo saopšteno da je sve ponovo u najboljem redu.

- Jelica, koja je pet godina starija od Goce, neko vreme je primećivala da iza uveta ima promenu u vidu izrasline, koja ju je iritirala i stvarala joj nelagodnost. Kako je izraslina postajala sve veća, bilo je jasno da nije u pitanju obična bubuljica koja će da prođe, već nešto mnogo ozbiljnije i opasnije. Jelica se odmah obratila sestri Goci, s kojom odmalena deli i dobro i zlo. Čim je čula da stvar nije naivna, pevačica je odmah rekla sestri da spakuje stvari i dođe za Beograd kod nje, da bi ispitali o čemu se radi - počeo je izvor za „Republiku", prenose domaći mediji, a on je nastavio o neprijatnosti kojoj je došao kraj tek pre desetak dana.

- Božinovska je baš, baš vezana za sestru Jelicu, koja živi u njenom rodnom selu Samaila, koje se nalazi nadomak Kraljeva. Nakon što joj je 2021. godine u aprilu preminula mama Radmila, njoj je od bližnjih ostala samo ta sestra. Mnogo su vezane i ona joj mnogo pomaže. Njih dve i liče. Jelicu svi vole u Mrsaću i ovde je redovan gost kod prijateljice Lole u kafiću, to je desetak minuta od Samaile, gde živi u porodičnoj kući. Upravo tu je i ispričala svima nama šta joj se dešava i kakav problem ima - tvrdi on.

Na Gocino insistiranje je i došla u prestonicu kod lekara.  

Posle operacije častila kafanu!

- Prošle su kroz agoniju, znate kako sve to ide, uzimanje biopsije, analiza... Goca je zaista bila uplašena. Plakala je da se Jelici nešto ne desi. Sve vreme je bila uz nju, obezbedila joj je najbolje lekare i kliniku. Sve su završile privatno. Čim se Jelica vratila u Kraljevo, častila je celu kafanu zbog toga što je operacija prošla kako treba i što je tumor bio benigan. Gocu kuje u zvezde jer je ona sve sredila. Imala je tretman kraljice kod nje u kući u Surčinu. Nije htela da je pusti da se vrati u selo dok nije bila sigurna da je sve dobro i da se oporavila. Cela kafana je nazdravila s njom.

Goca Božinovska Antonio Ahel/ATAImages
 

Božinovska, međutim, nije ulazila u detalje pošto se za pomenute medije oglasila o ovom problemu. Rekla je samo da je veoma srećna što su ona i sestra iz svega izašle kao pobednice.

- Istina je da smo prošle pravu dramu. Znate, nije svejedno kada sumnjate na nešto loše i čekate da vam saopšte o čemu je reč. Hvala dragom Bogu, sada je sve u redu. Sestra se oseća odlično, to je sve što mogu da kažem. Posle majke, ona mi je sve. Srećne smo jer smo i iz ovog problema izašle kao pobednice - zaključila je pevačica.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti