Sklanjaj sad za „crne dane"! Kako su sve savetovali Gocu Božinovsku dok je još bila u braku sa Šijanom

09.10.2021

20:28

0

Autor: M. Gudžulić

Reči jedne poznate ličnosti i dan-danas pamti, iako se sve odvilo pre oko dvadeset godina

Sklanjaj sad za „crne dane"! Kako su sve savetovali Gocu Božinovsku dok je još bila u braku sa Šijanom
Goca Božinovska - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Goca Božinovska otkrila je gostujući u jednoj emisiji kako su je savetovali dok je još bila u braku sa Zoranom Šijanom. Pevačica, naime, pamti i dan-danas reči jedne poznate ličnosti koju nije želela da imenuje, te to koliko je važno pre svega ceniti sebe.

- Jedna vrlo pametna osoba, neću je imenovati, jer je poznata ličnost, mi je svojevremeno rekla pre dvadesetak godina dok sam još bila u braku sa Zoranom, nešto vrlo pametno i poučno: „Živiš sad život, prestala si da pevaš, ti moraš da imaš neki svoj ,crni fond'. To što ti da, skloni. Pamtićeš moje reči jednog dana" i, ja je poslušam. Ali, šta se desi kad si glup – nasmejala se Goca u „Magazinu In", pre nego što je nastavila s pričom.

Mislila sam da će me vleti više...

- Ja skupim, tad su bile marke, skupim nekih hiljadu maraka, nastala neka frka u kući, ja kažem: „Dođi da vidiš šta ja imam" i izvadim sve kako bi se pohvalila da sam poštena, misleći da će me više voleti, glupača... Umesto da sam kupila sebi, otišla u butik, doterala se... To je savet svim ženama, voli sebe, jer će te više voleti tvoj muškarac, ništa drugo ne dolazi u obzir. Ako ne ceniš sebe, kraj – zaključila je pevačica u emisiji.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike