Kanjeova nova devojka priznala sve! Reper ju je oborio sa nogu kao što je i bivšu ženu? Isplivali hit detalji veze!

08.01.2022

07:01

0

„Krpicama", izgleda, najviše voli da pokazuje ljubav...

Kanjeova nova devojka priznala sve! Reper ju je oborio sa nogu kao što je i bivšu ženu? Isplivali hit detalji veze!
profimedia-0487632974 - Copyright Profimedia

Džulija Foks i Kanje Vest potvrdili su navode o romansi - prilično „vrućim" fotografijama za „Interview", kao i detaljima drugog dejta. Glumica (31) i reper (44) su se za potrebe snimanja i ljubili na podu sobe za presvlačenje, a on joj je i obezbedio stajling, što je poznato da voli da radi. 

Ona, sa druge strane, nije skrivala radost povodom toga. Kao što je svojevremeno „promenio" uskoro i zvanično bivšu suprugu Kim Kardašijan, tako je sada „skockao" i svoju novu ljubav, do najsitnijih detalja. 

Kim Kardašijan i Kanje Vest Profimedia
 

- Upoznali smo se za Novu godinu i odmah smo „kliknuli". Zabavno je biti okružen njegovom energijom. S prijateljima sam se sve vreme smejala u njegovom društvu, zabavljala, plesala čitavu noć. Odlučili smo da nastavimo da uživamo u takvoj atmosferi, pa smo otišli u Njujork na „Slave Play" - počela je, pa nastavila o tome šta ju je posebno „kupilo". 

- Njegov avion je sleteo u šest, a predstava je počinjala u sedam. Pojavio se tačno na vreme i bila sam ipresionirana time. Zatim, izašli so na večeru. U pitanju je bio jedan od mojih omiljenih restorana - objašnjavala je ona za pomenute medije. 

- U restoranu, on je čitavo slikanje usmerio na mene, dok su ljudi bili tu i jeli! Okruženju se to dopalo, navijali su za nas. A posle, imao je i iznenađenje za mene. Još sam u šoku. Naime, cela jedna hotelska soba bila je puna odeće za mene. San svake devojke. Pravi „Pepeljuga" momenat - istakla je, objašnjavajući kako ju je sve oborio sa nogu.

Džulija Foks Profimedia
 

- Ko radi ovakve stvari na drugom dejtu?! Ma, na bilo kom? Sve nam nekako dolazi prirodno. Ne znam kuda sve ovo ide, ali uživam „u vožnji" - zaključila je ona.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike