„Nema šanse da je Kanje Vest ovde nogom kročio!" Reperova bivša pokazala kako živi, pa zgrozila javnost (FOTO/VIDEO)

28.01.2023

11:30

0

Džilija Foks kutije s cipelama odlaže u kuhinji, a to je samo delić onoga što je šokiralo njene fanove

„Nema šanse da je Kanje Vest ovde nogom kročio!" Reperova bivša pokazala kako živi, pa zgrozila javnost (FOTO/VIDEO)
Džulija Foks - Copyright Profimedia

Stan Džulije Foks je za veoma kratko vreme postao jedna od glavnih tema tamošnje javnosti, pošto je poznata lepotica rešila da na TikToku objavi snimak svog životnog prostora „kao neko ko veruje u maksimlanu transparentnost". Već na prvi pogled, pojedini fanovi nisu mogli da se suzdrže, a da joj u komentarima ne ostave poruke poput onih kako „nema šansi da je Kanje Vest bio tu".

Uzimajući u obzir, pre svega, koliko je dugo čekao na minimalistički uređenu vilu s nekadašnjom suprugom Kim Kardašijan, ogroman broj pratilaca bivše devojke repera sumnja da je on u ovako neurednom prostoru mogao dugo da se zadrži.

- Nisam mislila da ću ovo ikada uraditi, ali verujem u maksimalnu transparentnost i zato ću vam pokazati svoj stan. Znam da ćete me kritikovati, prozivati, ali nadam se da će možda neko ovo pogledati i reći sebi: „Pa, meni možda i ne ide tako loše" - govorila je ona u stanu koji je maksimalno podređen njenom sinčiću Valentinu.

Njegovih igračaka je na sve strane, ali i garderobe. Svoju spavaću sobu je pretvorila u njegovu igraonicu, pa spava u dnevnom boravku. Čistoća se, čak, isto dovela u pitanje.  

„Kutije s cipelama su mi u kuhinji!"

- Nemojte da me osuđujte, znam da je sve u haosu. Imam i kutije za cipele u kuhinji, ali to je uobičajeno za ljude u Njujorku - tvrdi ona, pa naglašava kako svakako nije jedna od onih koja daje veliki novac na enterijer.

- Jednostavno, ne volim to pokazivanje bogatstva. Smatram to rasipanjem, uzimajući u obzir koliko beskućnika imamo - kazala je Džulija, ali ni to nije smirilo situaciju.

Komentara da je skromna i dalje je izuzetno malo. Ljudi je, prenose i strani mediji, bez prestanka kritikuju, pitajući se kako može da živi u „tolikom cirkusu".

 

@juliafox

Come with me on a very underwhelming apartment tour! also to clarify I have only ONE mouse and he’s cute 🥰

♬ original sound - Julia fox

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike