Ceca peva naslovnu numeru u filmu o Džeju Ramadanovskom: Ovo su svi detalji!

09.10.2023

14:25

0

Pevač ju je brzo zavoleo, ali je nikada nije snimio

Ceca peva naslovnu numeru u filmu o Džeju Ramadanovskom: Ovo su svi detalji!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ovog decembra navršiće se tri godine od tužnog odlaska Džeja Ramadanovskog, a tog dana, šestog u mesecu, u planu je premijera filma o njegovom životu.

Za svečanu projekciju, prema napisima medija, sve je spremno, a naslovnu numeru ostvarenja navodno će zapevati Ceca Ražnatović

- Postojala je ta neka pesma koju su pre nekoliko godina za Džeja napisali Marina (Tucaković) i Futa (Radulović), a koju on nikada nije snimio. Tada se već razboleo i nije imao snage da je snimi, a jako mu se dopala. Pesma je ostala „u fioci" sve dok se nije stvorila ideja za snimanje filma. Tada ju je Futa ponudio rediteljima koji su je prihvatili sa oduševljenjem - priča izvor blizak reditelju za „Telegraf", pa nastavlja i o tome kako se Ražnatovićka osećala pošto joj je ovako nešto bilo ponuđeno da uradi. 

„Ta emocija u glasu..."

Džej Ramadanovki, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Dugo su se razmišljali ko bi numeru mogao da otpeva od njegovih kolega i jednoglasno su zaključili da je najadekvatnija Ceca jer ona ima tu emociju u glasu. Odmah su je pozvali i Ceca je oduševljeno prihvatila. Bila je jako emotivna, kako zbog toga što je pesmu pisala Marina tako i zbog činjenice da će je pevati za potrebe filma njenog velikog prijatelja - zaključio je on. 

Prema daljim navodima, Futa je priložio čak i demo verziju pesme koju je Džej otpevao. Zahvaljujući obradi zvuka, ali i veštačkoj inteligenciji, uspeli su da „sklope" i Džejevu verziju, koja će se naći u odjavi filma.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike