Nela Mihailović o snimanju filma „Nedelja", a onda i Džeju privatno! Posebno ga se seća iz jedne dorćolske kafane

28.05.2023

16:15

0

Čim ga je orkestar ugledao - počeli su da sviraju „Đelem, đelem"

Nela Mihailović o snimanju filma „Nedelja", a onda i Džeju privatno! Posebno ga se seća iz jedne dorćolske kafane
Nela Mihailović - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Nela Mihailović u filmu „Nedelja", o životu Džeja Ramadanovskog, pojaviće se kao - učiteljica pevača, Danica. Ona ne krije koliko joj je zadovoljstvo to pričinilo, a u razgovoru za „Kurirov TV Ekran" ispričala i šta misli o muzici koja ga je vinula do zvezda, a onda i da li je bila u prilici folkera lično da upozna.

- Igram njegovu učiteljicu Danicu, o kojoj je Džej veoma lepo govorio. Znala sam to i pre filma, kao i činjenicu da su Marina Tucaković i Futa Radulović, kad god ne bi mogli da nađu Džeja uoči koncerta, zvali učiteljicu kao jedinu „adresu" koja zna gde je pevač. Kažu da se samo njoj javljao kroz ceo život, pa i kasnije, kada je napravio karijeru - kazala je Nela, pa dodala:

„Ona ga je s ulice izvukla!"

- I iz njegovih intervjua znam da joj je bio veoma zahvalan govoreći kako ga je učiteljica izvukla sa ulice i da je ona zaslužna za sve što je napravio u životu. Iako je reč o epizodnoj ulozi, bilo mi je veoma zanimljivo da igram njegovu učiteljicu jer je njeno ime značajno u Džejovom životu - izjavila je, te nastavila o tome kako je reagovala pošto je dobila poziv za ovo ostvarenje.

- Inače Džeja volim, volim izuzetno njegovu muziku i bio mi je gušt da odigram ulogu u filmu o njemu. Bar u mom odrastanju učiteljica je bila veoma bitna figura. Svako dete je srećno koje ima pravu učiteljicu i koja ga polako uvodi u život van roditeljske oaze. Jedna od takvih je očigledno Danica, pa je bilo zadovoljstvo igrati je. Kroz tih nekoliko scena u kojima se sreće sa malim Džejom ona je divna, topla, a suštinski vrlo borbena, hrabra i pametna žena iznad svega - naglasila je, pa se prisetila jednog neplaniranog susreta s pevačem.

Džej Ramadanovski, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Nisam ga upoznala lično, ali sam imala privilegiju da ga slušam u jednoj kafani na Dorćolu. Slavila sam rođendan svoje drugarice kada je u neko doba, posle ponoći, ušao Džej. Svirao je jedan romski orkestar, koji ga je već s vrata pozdravio i počeli su da sviraju „Đelem, đelem". Uživo sam čula Džeja kako peva i to je jedan od najdivnijih kafanskih trenutaka koje sam doživela, a kafanu mnogo volim - zaključila je Nela za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike