Adil Maksutović progovorio o pokojnom Džeju, a evo zašto se neće naći u filmu o čuvenom pevaču

07.08.2023

09:42

0

On se oglasio posle nekoliko godina

Adil Maksutović progovorio o pokojnom Džeju, a evo zašto se neće naći u filmu o čuvenom pevaču
Adil Maksutović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Adil Maksutović gotovo da nije pričao o pokojnom tastu Džeju Ramadanovskom, a sada kako se snima film o njemu otkrio je i da li će se naći u istom. Najpre je rekao kako se oseća danas dok izvodi Džeje pesme, a onda i progovorio o njegovoj slavi. 

- Posebnu emociju doživljavam kada pevam Džejeve pesme, a i krvno smo vezani. Moja deca imaju njegove gene, to je sasvim normalno i prirodno je da sam posebno vezan za njegove pesme, a i kako drugi kažu, najbolje mi leže njegove balade - rekao je Adil, pa dodao:

- Siguran da mi je i to pomoglo. Isto tako sam siguran da postoje deca velikih pevača koja nemaju ni desetinu njihove slave, ni talenta, ni uspeha. Što se kaže "Kad je neko tvoj rod rođeni ili tvoja koska", ne mora da znači da će automatski biti zvezda - objasnio je Maksutović, tvrdeći da su se njemu poklopile sve kockice - ima talenat i desile su mu se dobre pesme.

ATAImages/ Antonio Ahel
Džej Ramadanovski

 

- Inače, u filmu o Džeju se neću naći zato što se taj film odnosi na jedan deo njegovog života, a ne na ceo njegov život. U toj prvoj polovini ja nisam bio ni na mapi, a u koliko se bude snimao nastavak, koji će se odnositi na drugi deo njegovog života, možda ću se naći - otkrio je Maksutović.

Podsetimo, Adil se putem Instagrama oprostio od Džeja, navodeći da je bio najmuzikalniji čovek koga je poznavao, da je bio opčinjen njegovim pevanjem, da se nije stideo svoje nacionalnosti, te da je čitav region tih dana plakao za njim. On je naveo i da godinama nisu razgovarali.

- Voljeni Džej, nikad se nismo posvađali, a godinama nismo razgovarali, oprosti mi što sam predugo bio ljut na tebe. Onaj gore je želeo da se ovako rastanemo. Budi spokojan, tvoj put nije "put bez povratka", kao u pesmi.

Džej je bio ljut na Adila kada se pronela vest da je navodno pretukao njegovu ćerku Anu, što mu pevač do kraja života, izgleda, nije oprostio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike