Zvao ga je čika Džej, a on Tošeta pravim profesionalcem! Snimak star više od decenije: Ovako su nekad zajedno pevali! (VIDEO)

10.04.2022

10:37

0

Osim posebne emocije u interpretaciji, imali su još nešto zajedničko - korene u Makedoniji

Zvao ga je čika Džej, a on Tošeta pravim profesionalcem! Snimak star više od decenije: Ovako su nekad zajedno pevali! (VIDEO)
toše proeski džej - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Muzička scena nikako nije ista otkako je izgubila Tošeta Proeskog 2007. godine, ali i Džeja Ramadanovskog 2020. Iza sebe, pevači su ostavili brojne hitove koje njihovi verni fanovi čuvaju od zaborava.

Među njima, svakako, nalazi se i snimak koji se iznova deli putem društvenih mreža, a prikazuje jedno njihovo zajedničko televizijsko gostovanje iz kog se javno vidi koliko su se poštovali međusobno, kao i koliko su bili talentovani.

Inače, Džej je jednom prilikom ispričao da je Tošeta smatrao velikim profesionalcem, prenosili su domaći mediji.

Plakao sam zbog njega!

- Iskreno, sinoć sam pustio suzu! Išao sam na put. Dečko koji me je vozio pustio mi je malog Tošeta, „Zajdi, zajdi". I stvarno su mi krenule suze. Toše i ja sedeli smo u restoranu i ja sam naravno pio viski sa ledom. I on me gleda i kaže: „Čika Džej, ja se vama divim, pijete viski sa ledom i toliko ste cigara popušili da mi nije jasno kako uopšte pevate." Ja rekoh: „E, sine, dobro je što imam promukli glas." On je bio pravi profesionalac - otkrio je svojevremeno on detalje susreta s mlađim kolegom.

Zajedno, inače, bili su gosti „Bravo show-a", kad je Toše gotovo na uvce Džeju baš tu pesmu i otpevao. Ramadanovski mu se bio drage volje pridružio, pa imitirao zvuke trube Ceca Ražnatović samo što nije bila zaplakala, kao i ostali koji su tada bili u studiju.

Podsetimo, Proeski je sredinom oktobra 2007. poginuo u saobraćajnoj. Džej je, sa druge strane, preminuo početkom decembra 2020, kada ga je srce izdalo.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike