Fitnes bliznakinje navukle gnev javnosti: Udomile psa, pa ga odvele u azil! Sestre Stanković oplele: Kakve sebične samopromoterke!

09.10.2023

09:11

0

Autor: J. S. J.

Lea i Sara nisu mogle da veruju svojim očima...

Fitnes bliznakinje navukle gnev javnosti: Udomile psa, pa ga odvele u azil! Sestre Stanković oplele: Kakve sebične samopromoterke!
Copyright printscreen/tiktok/fitnes bliznakinje

Fitnes bliznakinje Julija i Natalija Đukić navikle su gnev javnosti kada su juče objavile snimak na kom su pokazale da su psa kog su nedavno udomile odvele u azil. Naime, one su prvo na svom TikTok nalogu objavile snimak na kom su objasnile zbog čega više ne mogu da se brinu o psu.

- Emocije su pomešane, i srećne smo i tužne. Bekija smo mnogo zavolele, ali nije mogao da ostane kod nas i zato smo mu našle mesto gde i pripada. Sinoć nam je bilo poslednje veče sa Bekijem. Zbog nekih okolnosti, nismo mogle da ga zadržimo kod nas i našle smo dom. Beki je pas koga smo pre par meseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu. Čuvale smo ga, ai zbog našeg načina života koji zahteva često odsustvo od kuće, nismo mogle da ga zadržimo - napisale su između ostalog fitnes bliznakinje, a potom pokazale azil gde su psa i odvele.

 

 

Ovaj njihov potez navukao je gnev mnogih influensera među kojima su sestre, Lea i Sara Stanković koje su se odmah oglasile na mrežama.

- Ova dva ološa od ljudi su psa koji je živeo sa njima u stanu odlučile da odvedu u azil zbog mnogo "posla" koje imaju i to dečku koji trenutno brine o preko 100 pasa i jedva skuplja sredstva da ih prehrani i da ti psi prežive. Ološa dva su iz kreveta psa odvele da spava u kavezu, ne zaslužujete ništa bolje nego da vas večeras spakuju u kavez sa još 100 ljudi. Bezdušne ološkinje napustile živo biće koje je do danas spavalo sa njima u krevetu i koje im je verovalo. Sram da vas bude ceo život - napisala je Lea, a onda se oglasila i Sara.

- "Veganke" dve sebične, samopromoterke koje gram ljubavi nemaju za životinje već lažu ceo internet. Vi "zbog posla" ne možete da brinete o psu pa ste ga istresle u azil Nikoli koji jedva brine o broju životinja koje čuva. Naplaćujete intervjue zvezdetine, a da li ćete ostaviti dinar za taj azil koji ste upravo opteretile još jednom dušom - poručila je potom Sara.

Šta vi mislite o ovom potezu influenserki?

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike