Isplivala stara fotka Brene i Bobe sa teniskog terena: Živojinović je izgledao dosta drugačije, a pevačica se pored njega "istopila" (FOTO)

07.10.2023

22:28

2

Njih dvoje su sinonim za ljubav

Isplivala stara fotka Brene i Bobe sa teniskog terena: Živojinović je izgledao dosta drugačije, a pevačica se pored njega "istopila" (FOTO)
Brena, Boba Živojinović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović jedan su od najskladnijih parova na estradi, a u braku su decenijama.

Sve oči su uprte u njih kada se pojave zajedno na javnim događajima, a jedna njihova stara fotografija je posebno interesantna.

Boba je bio najuspešniji teniser svojevremeno, a Brena mu je bila najveća podrška. Na Instagramu se pojavila slika na kojoj oni poziraju zajedno na terenu. Slobodan je tada bio mlađi i mršaviji, i zaljubljeno je gledao u Brenu koja se "istopila" pored njega, nabavivši široki osmeh.

 

 

Brena i Boba, dobili su dvojicu sinova, Stefana i Viktora.

"Nijedan brak nije idealan, takav ne postoji. Ali ako ljudi vole i poštuju jedno drugo, ako imaju tu tradiciju, jer se to i nasleđuje, odnosno uči u porodici, onda sve može da se prevaziđe. Pored ljubavi, ljudima je potrebno i poštovanje, a ono treba da se stekne i zasluži. Mi smo tokom 35 zajedničkih godina, od toga 31 u braku, imali razne situacije, svašta nam se izdešavalo, i lepo i ružno, i mislim da nas je to još više spojilo kao bračne partnere i prijatelje. Kao i našu decu, jer su ljubav, poverenje i snaga da se izdrže teški momenti u porodici nešto što zaista treba i znati i umeti. Kad bi postojala knjiga, neki pravilnik za brak, sigurna sam da bi bila među najčitanijima, ali je do sada, nažalost, niko nije napisao", zaključila je Brena nedavno za magazin Gloria.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike