Marija Šerifović doživela nervni slom zbog dostavljača hrane: Poručila jelo, a na kućnoj adresi usledio skandal!

15.07.2023

16:31

0

Izrevoltirana pevačica detaljno otkrila šta se dogodilo

Marija Šerifović doživela nervni slom zbog dostavljača hrane: Poručila jelo, a na kućnoj adresi usledio skandal!
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marija Šerifović poznata je po svom eksplozivnom karakteru, a sada ga je pokazala u punom potencijalu, kada je doživela peh sa dostavljačem hrane.

Naime, Šerifovićeva je imala goste i tom prilikom je poručila nekoliko jela za svakog ponaosob, da bi joj na kraju na kućnu adresu stiglo samo jedno jelo, a sva ostala bila naplaćena.

Šerifovićevu je ovo izbacilo iz takta, te se odmah, vidno izrevoltirana, besna i gladna, požalila putem svojih društvenih mreža.

Antonio Ahel/ATAImages
Marija Šerifović

- Pitanje od 1 do 10 glasi koliko ste u stanju da ubijete čoveka zaduženog za dostavu hrane. Znači poručite nekoliko jela, jer ne radi se samo o meni, i oni donesu jedno. Donesu jedno jelo! – poručila je Marija koju je ova sitaucija vidno izbacila iz takta.

Pevačica je potom navela i koju je aplikaciju koristila, kao i odakle je trebalo da stigne poručena hrana. Ističe da je spremna da prizna greške, a potom se zapitala kako se greške dešavaju samo na njen račun, a ne na račun restorana.

- Kako niste slučajno, kako vam se nije omanulo da niste sve poslali, a naplatili samo jedno, nego naplatite sve, a stigne samo jedno jelo?! Jedno jelo! Kako? Kako, pitam? Je l’ ima neko da me razume trenutno, jer sam na rubu nervnog sloma - pitala se Marija.

Printscreen ,,Zvezde Granda"
Marija Šerifović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike