Marija Šerifović poludela na pitanje o Desingerici: Moja publika je civilizovana! (FOTO/VIDEO)

13.09.2023

15:06

0

Ona je stigla na prvo snimanje "Zvezda Granda"

Marija Šerifović poludela na pitanje o Desingerici: Moja publika je civilizovana! (FOTO/VIDEO)
Marija Šerifović - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Marija Šerifović stigla je u Košutnjak na prvo snimanje "Zvezda Granda" u novoj sezoni 2023/24, te je podelila utiske o proteklim događajima na estradi o muzici, novim pravilima u takmičenju, kolegama iz žirija, ali se i iznervirala na pomen Dragomira Despića Desingerice.

- Ovo mi je baš brzo prošlo, bila sam vredna i nisam bila na odmoru, a o tome šta sledi ćemo tek razgovarati. Što se tiče same sezone, znam da ima dosta novina, ali nisam sigurna koje su prihvaćene. Ne mogu sad da kažem da mi je neko ludo nedostajao, ali da će mi neko druženje sa njima prijati prvih 60-70 minuta, hoće - rekla je na početku razgovora kroz smeh.

"Rastem u babu"

Međutim, pevačica je oplela po pesmama lošeg kvaliteta, kao i po brojnim pevačima. Kaže da se trudi da bude objektivna u takmičenju, dodajući da u sve "težu i težu babe raste".

- Muzika će za mene uvek biti broj jedan, to je neki osnovni temelj, jer sam generalno umorna od svega što slušamo. Zbog svega čemu pažnju pridajete. To niej zdravo, tako da ću ja ostati pri svojim stavovima kada je reč o žiriranju u ovom šou - kaže ona, dok na pitanje da li će biti stroga tokom takmičenja, tvrdi da će biti "svoja".

24sedam/Nemanja Vujčić
Marija Šerifović

 

- U ovoj zemlji svi hoće da pevaju, meni je to neverovatno, ne znam jel to neka greška u DNK.

Kako bi reagovala da neko od kandidata otpeva Desingericinu pesmu, poručuje da ne zna koje su pesme i ko ljudi.

"Imam civilizovanu publiku"

- Za mene je muzika nešto što treba da izazove organsku reakciju kod svakog bića da me razveseli, rasplače... Ne znam, možda ćemo to i gledati u ovoj sezoni - rekla je ona da bi potom kazala da je "novinari ne maltretiraju", te pitala ko je čovek.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragomir Despić Desingerica

 

- Smatram da ispod ovog neba ima mesta zaista za svakog, što srpska muzička scena zaista i pokazuje. Ali ja i te kako biram šta slušam, šta pevam, koga komentarišem... Vodim računa isključivo o sebi, svom putu i svojoj civilizovanoj publici - naglasila je već pomalo iznervirano za kraj, što možete pogledati u video snimku ispod, kao i to šta je rekla o jubilarnoj proslavi rođendana svoje majke Verice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike