"Rekao sam Filipu - gotovo, vodi": Ovako je Aco Pejović postao kum Aleksandri Prijović

05.10.2023

09:30

0

Odmah je znao šta sledi

"Rekao sam Filipu - gotovo, vodi": Ovako je Aco Pejović postao kum Aleksandri Prijović
Aco Pejović, Aleksandra i Filip Živojinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

 Aleksandra Prijović danima je u centru pažnje zbog svog uspeha koji je postigla prošle nedelje, napunivši tri beogradske Štark arene. 

Ništa manje pažnju ne privlači ni njen privatan život. Naime, ona je već pet godina u skladnom braku sa Filipom Živojinovićem, a njihovo venčanje prenosila je čak i televizija.

Oboje su odabrali za kumove javne ličnosti. Dok je Filipu kum bio košarkaš Miloš Teodosić, Aleksandri je kum bio kolega Aco Pejović. 

Jednom prilikom Aco je objasnio kako je pala odluka baš na njega.

- Ja kada sam video njih dvoje, ja sam rekao Filipu "Gotovo, vodi". Njima je ljubav iz očiju izlazila, ko god je video, a i sada, vidi koliko se vole. Filip je rekao tada ako tako bude, da ću ja biti kum - rekao je Aco u emisiji "Premijera Vikend Specijal" svojevremeno.

Na mlađu koleginicu gleda kao na jednu od "najsvetlijih tačaka u životu".

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ja Aleksandru, ona me kritikuje, ali ja joj objašnjavam da mora da shvati... Aleksandra i moj kum Mrva su mi svetla tačka u mom životu. I svi ostali naravno da ih volim, ali su negde daleko, a oni su mi tu - rekao je on tada.

Aleksandra je, takođe, govorila o tome koliko joj prijateljstvo sa Pejovićem znači. 

- Ja imam tu sreću da mi je Aco kum, da poznajem Saleta, da poznajem ljude koji imaju ozbiljne karijere i mogu mnogo da naučim, volim da sednemo da pevamo, ali volim i da slušam ono što imaju da mi kažu - rekla je ona tada.

Iako Filip tada još nije razmišljao o svadbi, Aco je odmah prepoznao da je u pitanju velika ljubav.

- Gledao nas je sve vreme i rekao mi "Svadba, ti si gotov" - ispričao je svojevremeno Živojinović u emisiji "Zvezde Granda Specijal", pa dodao: 

- Ponavljao je to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem. Mislio sam u sebi, kako se zabavljamo tek deset dana i ni meni ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli, Aleksandra i ja smo mu rekli "Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum" - rekao je Filip.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike