Od nje je nasledila talenat: Poslušajte kako Prijina mama peva poznatu folk numeru (VIDEO)

03.10.2023

09:22

0

Godinama se bavi pevanjem

Od nje je nasledila talenat: Poslušajte kako Prijina mama peva poznatu folk numeru (VIDEO)
Borka i Aleksandra - Copyright Instagram_borkamihajlovic1974

Aleksandra Prijović nedavno je održala tri uzastopna koncerta u beogradskoj Štark areni, što je jedan od najvećih uspeha kada je reč o estradi. 

Tokom jednog od koncerata zahvalila se roditeljima, baki i deki, što su uvek bili uz nju. Svoju karijeru započela je u "Zvezdama Granda", a upravo oni su bili njena najveća podrška. Ovo se posebno odnosi na majku Borku, koja je osim roditeljskih mogla da joj da i mnogo pevačkih saveta. 

Aleksandrina majka godinama se bavi pevanjem, a nakon razvoda od njenog oca pevajući na slavljima zarađivala je za život. 

Borka je nedavno gostujući na Happy televiziji otpevala pesmu Šemse Suljaković "Javi se oteraj tugu", a ovaj video počeo je da se širi na mrežama. 

 

 

Jednom prilikom Borka je govorila o odrastanju svoje jedine naslednice. 

- Prvo moja majka se bavila profesionalno pevanjem, moji ujaci su se takođe bavili pevanjem, pa onda ja. Kada su mi je doneli kada se rodila znala sam da je to to. Prepoznala sam je po plaču a da je nikada nisam pre toga videla i čula, rekla sam: "Evo, dolazi moja pevačica". Jednostavno mnogi ljudi me pitaju kako se osećaš, ona je uspela, napravila je odskočnu dasku u životu? Pitaju me da li sam ponosna? Naravno da sam ponosna, ali meni je to sve prirodno. Sve to sam prihvatila kao nešto normalno u njenom i mom životu, kao nešto što je moralo da se desi - priča Borka.

Antonio Ahel/ATAImages
 

 

Detinjstvo je provela u Belom Manastiru, ali ne pored oba roditelja. 

- Verovatno je njoj kao i svakom detetu falio taj roditelj, kada je tamo, falim ja, kada je obrnuta situacija fali tata. Zajedništvo je mnogo lepa stvar, ali kada nešto ne ide kada nije išlo, tako je moralo biti. Sada je odrasla, razume sve i prihvatila je to. Za svoje dete svaki roditelj je svašta u stanju da uradi jer ne da na svoje dete. Ja sam hrabra žena, oduvek sam bila hrabra i bila borac i dan danas bih tako postupila iako se i udala i hvala Bogu ima svoj brak i sve, ne dam na nju - kaže Borka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike