Aco Pejović i Dejan Kostić bili su specijalni gosti Priji na koncertu: Oduševili publiku u Areni! (FOTO)

29.09.2023

14:10

0

Pevačica je otpočela i regionalnu turneju, „Od istoka do zapada"

Aco Pejović i Dejan Kostić bili su specijalni gosti Priji na koncertu: Oduševili publiku u Areni! (FOTO)
Aleksandra Prijović i Aco Pejović - Copyright Live Production

Aleksandra Prijović prethodne je noći održala prvi solistički koncert u Štark areni, pa i otpočela regionalnu turneju pod nazivom „Od istoka do zapada".  Pevačica je bez daha ostavila na hiljade svojih fanova i pokazala kako je bez ikakve sumnje jedan od najvećih koncertnih izvođača na ovim prostorima.

Publika je prisustvovala do sada neviđenom audio-vizuelnom spektaklu za koji je bio zadužen „Skymusic", a Prija je prepunoj Areni priredila i brojna iznenađenja, od kojih su svakako najveća bila Aco Pejović i Dejan Kostić, koji su se pojavili kao specijalni gosti.

Aleksandrin dugogodišnji prijatelj i saradnik, tekstopisac, kompozitor i pevač, Dejan Kostić, bio je kec u rukavu kojim je popularna Prija izazvala nezapamćene reakcije, ovacije publike. Njihova duetska pesma „Ludnica" donela je ne samo muzičku, već i emotivnu erupciju, a njihova energija prenela se na publiku koja je uglas pevala svaki stih sa strašću i oduševljenjem.

Iznenađenjima tu nije bio kraj.

Najavom i izlaskom velikog boema domaćeg estradnog neba na scenu, Ace Pejovića, najveća koncertna dvorana je eksplodirala od oduševljenja. Njegov moćni vokal i šarm su naišli na glasan aplauz prepune Arene, a publika nije mogla da se suzdrži od skandiranja njegovog imena. Aco je izveo i neke od svojih najvećih hitova, pa zajedno sa Aleksandrom stvorio muzički trenutak koji će se još dugo prepričavati.

Domaću publiku, inače, očekuju još dva Aleksandrina koncerta večeras i sutra uveče, a kakva će iznenađenja još prirediti, ostaje da se vidi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike