Žika Nikolić danas ima veliku penziju: Službenik nije mogao da veruje, triput je išao da proverava

04.10.2023

18:34

0

Godinama je sebi uplaćivao novac u penzioni fond

Žika Nikolić danas ima veliku penziju: Službenik nije mogao da veruje, triput je išao da proverava
Žika Nikolić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Živorad Nikolić, poznatiji pod nadimkom Žika Šarenica jedan je od omiljenih TV lica, a sada se povukao u medijsku ilegalu i uživa u penziji.  

Naime, Žika ne krije da danas ima veliku penziju, ali zahvaljujući tome što je sam sebi dodatno uplaćivao novac u penzioni fond. Tako je i mladima dao savet kako sebe da obezbede. 

- Baš kada ste spomenuli penziju, hoću da kažem svim mladim ljudima, uspešnim, koji sada zarađuju da ne brzaju za kešom, nego da sve što zarade pošalju u neko knjigovodstvo koje će to plasirati u penzioni fond. Kada dođeš, onda se začude ljudi. Kada sam otišao 2016. godine da proverim kolika mi je penzija, službenik nije mogao da veruje, triput je išao da proverava - započeo je Nikolić, pa nastavio:

ATAImages/ A.A.
Žika Nikolić

- Rekao je da ću imati veliku penziju, pa je opet otišao da proveri. Šta je tu čudno? Tajna je u tome što je mene pokojni Aleksandar Tijanić naučio da to tako radim. Svi posrgnu za keš, olako ga troše i nekim danima nemaju ni za piće. Najbolje je ovako, imaš sasvim pristojnu penziju. Dosta kolega je tako, dosta su zarađivali, a vreme prođe. Para se lako potroši - rekao je Žika za Kurir. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike