Žika Nikolić o penzionerskim danima i povratku na televiziju: Vreme uglavnom provodim po kafanama

04.10.2022

20:15

1

Autor: Marija Mitić

Voditelj konačno uživa i odmara posle mnogo decenija napornog rada

Žika Nikolić o penzionerskim danima i povratku na televiziju: Vreme uglavnom provodim po kafanama
Živorad Žika Nikolić - Copyright ATAImages/ A.A.

Voditelja Živorada Žiku Nikolića već pola godine nemamo prilike da gledamo na malim ekranima, pošto se nakon višegodišnjeg angažmana na RTS-u, a zatim i kratkotrajnog na Pinku, povukao iz sveta televizije. Ipak, iako uživa provodeći dane penzionerski, Žika očigledno ne može bez kamera pa je tako počeo da snima klipove za Jutjub, o čemu je sada govorio za medije.

 - Radim ja privatno neke stvarčice. Tokom leta sam radio sa sportskim savezom. Pratio sam seoske sportske igre. Napravili smo udruženje ljubitelja srpske tradicije, pa sam se time bavio. Ima posla ko hoće da radi. Uvek ima načina za zanimaciju. Najgluplje je prepustiti se slučaju. Ja kreiram svoje aktivnosti sad. Celo leto sam proveo na putovanjima. Imam i Jutjub kanal i postavljamo pričice s naših susreta i putovanja. Uglavnom, vikendom lutamo po Srbiji. Sad idu hladniji dani, ali uvek se nešto iskombinuje. Ne primećujem višak vremena. Sve je kako se organizujem. Sada malo kasnije ustajem, pa malo s porodicom raspravimo šta nam je da delamo tog dana. Nađemo se na ručku. Recimo, dosta vremena provodim po kafanama.

ATAImages/Antonio Ahel
Žika Nikolić

Žika je otkrio i da li je zadovoljan penzijom i kakvo mu je zdravlje:

- O, da! Redovna je i sve je dobro. Što se zdravlja tiče, odlično je, da kucnem u drvo!

Nekašanji voidtelj otkriva i kako provodi vreme u penziji i ima li nameru da se vrati svom nekadašnjem zanimanju.

- Fantastično. S Pinkom sam završio. Istekao mi je ugovor, a zasad ništa nismo produžavali. Sad penzionerski uživam. Ništa ne forsiram, jer nemam neki razlog. Nisam ni razmišljao o povratku, ali nikad se ne zna. - istakao je Žika, a zatim otkrio kakav je penzionerski život.

Antonio Ahel/ATAImages
Žika Nikolić

- Zavisi kako ga ko pravi. U mom slučaju je dobar, nemam primedbi. Tu sam u Beogradu s porodicom, malo putujem i tako prolaze dani.

Kako kaže Nikolić, on nema osećaj za to da li mu nedostaje publika ili ne.

- Ne znam šta da vam kažem. Prošlo je tek pola godine. Ne mogu da kažem da mi nedostaje. Uživam ovako. Spavam duže bar - izjavio je Živorad.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike