Krivična prijava protiv jutjubera Janka: Držao mladunče lava u stanu! Oglasio se o svemu

04.10.2023

11:55

0

Njegova devojka je takođe dala izjavu za medije

Krivična prijava protiv jutjubera Janka: Držao mladunče lava u stanu! Oglasio se o svemu
Stefan Janković sa mladunčetom lava - Copyright Printscreen

Protiv kontroverznog jutjubera Stefana Jankovića Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu, jer u stanu drži mladunče lava

Influenser je držanjem madunčeta lava u domu prekršio Zakon o dobrobiti životninja, a oglasio se zajedno sa svojom devojkom, takođe jutjuberkom, koja je rekla da to nije istina.

YT Printscreen/Janko
Stefan Janković sa mladunčetom lava

 

- To nije istina, odmah da kažem, on ne želi nikakve izjave da daje, ali postoji snimak na njegovom jutjub kanalu, baš na tu temu. Stefan je sve objasnio, to uopšte nije bio njegov lav - rekla je Ana, a zatim se i Janko ipak kratko oglasio.

- Imao sam veliki problem, reagovali su nadležni organi, ali to je rešeno, lav je "uhapšen" - poručio je on u svom stilu za Republiku.

Instagram printscreen/stefan_jankovich
Stefan Janković

Zbog sve prisutnijeg trenda kupovine egzotičnih životinja, podigla se velika prašina pre nekoliko dana, kada je pronađeno jedno zapušteno i napušteno mladunče lava. Mediji su navodili da nije poznato kako je mladunče završilo napolju, ali sumnja se da je u pitanju ilegalno nabavljeno u svrhu zabave da bi posle bilo napušteno.

Takođe, pre desetak dana snimljen je berberski makaki kako luta krovovima Beograda, a još je u javnosti svež slučaj pantera koji luta apatinskom šumom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike