Jutjuber Janko nema granicu! Lagao da je pretučen, a sada je isprepadao ženu koja je došla da mu očisti stan: Tu je neki leš u kupatilu

19.11.2022

15:39

0

Sramotno ponašanje ovog mladića osudili su mnogi, a on izgleda ne planira da prestane sa izmišljotinama

Jutjuber Janko nema granicu! Lagao da je pretučen, a sada je isprepadao ženu koja je došla da mu očisti stan: Tu je neki leš u kupatilu
Stefan Janković Janko - Copyright Instagram printscreen/stefan_jankovich

Jutjuber Stefan Janković, poznatiji među mlađom populacijom kao Janko, ponovo je zgrozio sve svojim ponašanjem. Naime, on je objavio snimke kako je pozvao čistačicu da mu očisti stan, kojoj je priredio surovu i prilično nezanimljivu šalu.

Stefan je na svom TikTok nalogu objavio snimke u kojima može da se vidi da je pozvao ženu da mu očisti stan, dok se njegov prijatelj pretvarao da je leš na podu kupatila.

- U WC-u je malo veći nered. Nemojte se plašiti. Pazite se u WC-u. Tu neki leš leži - rekao je Janko ženi, koja se našla u čudu kad je otvorila vrata kupatila i izbezumljeno ga pitala:

- Šta je to što leži?

On joj je odgovorio da je u pitanju "mrtav čovek", te da ga je ubio pre nekoliko dana, ali da će se probuditi! Izbezumljena žena nije mogla da dođe sebi, pa je pozvala policiju.

"Sramno! Jadna žena došla koru hleba da zaradi, a on je prenkuje tu", "Zašto on to radi? Šta hoće s tim da postigne? Videla sam par videa gde vređa i ponižava ljude", "Meni je ovo žalosno", "Nisu te vaspitali, šta da se neko ponaša tako prema tvojoj majci, sram te bilo" - samo su neki od komentara ispod snimaka koje su objavljeni na TikToku.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja Stefan je bio u žiži javnosti zbog videa koji je objavio, a u kom je pričao da je brutalno pretučen. Mnogi su bili zabrinuti za njega, a on je bez blama i griže savesti iste večeri prisustvovao promociji Ruže Rupić, gde se videlo da nema nijednu modricu niti ogrebotinu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike