Reč devojke jutjubera koji je slagao da je brutalno pretučen: Nije meni lako s njim! (FOTO/VIDEO)

27.10.2022

08:35

0

Strašnim prizorima nema koga nije bio zabrinuo, pa tako i svoju izabranicu

Reč devojke jutjubera koji je slagao da je brutalno pretučen: Nije meni lako s njim! (FOTO/VIDEO)
Ana Lazarevic - Copyright Ana Lazarević, Printscreen TV Hype

Ubrzo pošto su kako društvene mreže, tako i medije preplavili snimci i fotografije brutalno pretučenog Stefana Jankovića, ispostavilo se da je sve laž - odnosno „prenk" poznatog jutjubera.

Govoreći na tu temu, njegova devojka, inače influenserka Ana Lazarević, ispričala je koliko se i sama bila prepala pošto ju je pozvao u zavojima.

„Bila sam šokirana!"

- Stefan trenutno radi video za Jutjub u kom „prenkuje" ljude. Bila sam šokirana kada me je pozvao na video poziv - priznala je ona, prenose domaći mediji pisanje „Republike", a influenserka je nastavila o tome kako joj nije s njim baš lako, da bi zatim otkrila i zašto.  

Stefan Janković, Instagram printscreen/stefan_jankovich
 

- U početku sam mislila da je stvarno, a onda sam shatila da me zeza i da je u pitanju samo šminka. Nije meni lako s njim, previše je spontan - zaključila je ona za pomenute medije.

 
Podsetimo, malo pošto su se strašne vesti proširile, jutjuber se pojavio na promociji nove pesme Ruže Rupić. Tada, isplivalo je i da je u pitanju bila „samo šala za Jutjub", što je šokiralo sve prisutne na pomenutom događaju. Pevačica koja nije bila upućena u dramu mu je pred okupljenim novinarima, među kojima je bila i ekipa 24sedam, čak i poželela brz oporavak.

Kako se Janko provodio kod Ruže na promociji pogledajte u nastavku:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike