Ko još ovu divlju životinju čuva u stanu?! Jutjuber novog ljubimca hrani na flašicu i spava sa njim u krevetu! (VIDEO)

22.06.2022

11:56

0

Autor: Marija Mitić

Pratioci su oduševljeni ovim Jankovim potezom

Ko još ovu divlju životinju čuva u stanu?! Jutjuber novog ljubimca hrani na flašicu i spava sa njim u krevetu! (VIDEO)
anko - Copyright Printscreen TikTok/stefan_jankovic

Jutjuber Stefan Janković, poznatiji pod nadimkom Janko odlučio je da kao kućnog ljubimca čuva pravog, malog lava! On ga tretira na sasvim poseban način, pa ga tako čak i hrani mlekom iz flašice za bebe, što je pokazao na svom TikTok profilu.

Lav živi sa Jankom u stanu, što svi njegovi pratioci odobravaju, iako je opšte poznato da mu to nije prirodno stanište, već da mu je čaki mučenje. Na jednom od svojih videa, poznati jutjuber je zamolio publiku da njegov klip dosegne preko 50 hiljada lajkova, ukoliko hoće da on nastavi sa snimanjem svakodnevnice sa svojim novim ljubimcem.

"Super što si kupio lava",  "Bravo Janko, najbolji si", "Odličan video kralju", "Svaka čast Janko samo tako nastavi, nadam se da ćeš ga zadržati i napraviti neko veliko igralište i dom za njega!", "Ne može baš svako da ima lava, samo posebni ljudi. Bravo Janko, čestitam" - podržavali su ga oduševljeni korisnici u komentarima.

@stefan_jankovic Nisam reko da se šalim 😃🦁 #janko #fypシ ♬ I SAM ZNAŠ - Janko

Inače, Janko je poznat po nesvakidašnjim potezima kojima "kupuje" pažnju publike, pa je tako ranije, sa svega 19 godina, pokazao da je kupio "Ferari", a onda sa njim po gradu divljao i vozio van svih ograničenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike