Treće veče Aleksandre Prijović: Gostima oduševila publiku u prepunoj Areni! (FOTO)

30.09.2023

23:40

0

Ništa manje publika nije bila glasna ni vesela nego prethodnih večeri

Treće veče Aleksandre Prijović: Gostima oduševila publiku u prepunoj Areni! (FOTO)
Aleksandra Prijović - Copyright IM Live Production

Nakon senzacionalnih gostovanja Aca Pejovića, Lexington benda i Lepe Brene prethodnih večeri, Aleksandra nas je ponovo ostavila bez daha pozivajući na scenu dva vrhunska izvođača - Sašu Matića i Dejana Kostića, koji joj je bio gost i na prva dva koncerta u beogradskoj Štark Areni.

Saša Matić, nesporni kralj balada, stupio je na scenu i svojim emotivnim nastupom dirnuo svakog ko se večeras našao u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji. Njegova izvanredna interpretacija pesama i snažan vokal ostavili su sve prisutne bez daha - atmosfera je bila ispunjena emocijama, a reakcije fanova bile su i više nego snažne – višeminutni aplauzi i glasne ovacije orile su se Arenom.

Dejan Kostić, koji je već osvojio publiku svojim nastupom, ponovno je zasijao na sceni i sa Aleksandrom otpevao duetsku hit numeru „Ludilo“, koja se našla na poslednjem Prijovićkinom albumu. Njegova strastvena izvedba i energija bili su zarazni, a publika je pevala sa njima iz sveg glasa. Svojim večerašnjim, ali i prethodnim nastupima, Dejan je pokazao zbog čega je neizostavan deo Aleksandrinih koncerata.

Poseban momenat izdvojio se kada je Aleksandra tražila da se u Areni upale svetla, kako bi napravila selfi sa svojim fanovima u krcatoj Areni i zauvek ovekovečila ovo posebno veče.

Tri Arene, kojima je Aleksandra otpočela svoju regionalnu turneju „Od istoka do zapada“, oborile su sve rekorde posećenosti. Publika je reagovala više nego odlično – tokom tri večeri euforija fanova nije se smirivala nijednog trenutka, a ova Aleksandrina turneja zasigurno će ostati upamćena kao muzičko-scenski i audio-vizuelni spektakl koji je promenio pravila i postavio nove standarde muzičke industrije na ovim prostorima. Organizator svih triju koncerata je bio Skymusic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike