Aleksandra Prijović treći koncert započela u vatreno crvenoj haljini: Večeras pravimo najbolju žurku! (FOTO/VIDEO)

30.09.2023

21:18

0

Po njoj se vidi da je večeras najopuštenija i spremna da se dobro zabavi

Aleksandra Prijović treći koncert započela u vatreno crvenoj haljini: Večeras pravimo najbolju žurku! (FOTO/VIDEO)
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Prijović je ove večeri otpočela i treći koncert u rasprodatoj "Štark" areni.

Kao i prethodne dve večeri, spektakl je započela pesmom "Za nas kasno je", što je i simbolično. Naime, njena turneja, koju je otpočela ovim koncertima, nosi naziv "Od istoka do zapada", što je i stih iz pomenute pesme.

Ovog puta se pred publikom pojavila u vatreno crvenoj haljini, koja je na mnogim mestima bila providna, pa je pevačica pokazala i te kako zgodno telo.

- Prvo veče je bilo nestvarno, drugo veče, taman kad sam pomislila da ne može da bude bolje, bilo je neopisivo. A ja želim da vas pitam da li ćemo večeras napraviti najbolju žurku? - pitala je Prija publiku i krenula da ređa hitove.

I ove večeri nju su iz publike bodrili najmiliji, a među prvima su stigli njena majka Borka Mihajlović, te Viktor Živojinović, brat Aleksandrinog supruga Filipa. Naravno, najvažniji je njen sin Aleksandar, koji i večeras uživa u koncertu svoje majke. 

Njena majka je istakla ranije večeras da će večeras biti najlakše, što se i vidi po Aleksandri, koja je bila i te kako vesela i bez treme.

Podsetimo, brojne kolege su prethodnih večeri podržale Aleksandru, pa su se tu našli Ceca Ražnatović, Maja Berović, Milica Todorović, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Andreana Čekić, Tamara Milutinović i mnogi drugi.

Nakon tri i te kako uspešna koncerta u Beogradu, Aleksandra će svoju turneju nastaviti i u regionu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike