Aleksandra Prijović lije suze zbog Filipa na koncertu: Sećam se šta sam mu tada rekla

30.09.2023

23:18

1

Pevačica je i prethodnih večeri bila emotivna

Aleksandra Prijović lije suze zbog Filipa na koncertu: Sećam se šta sam mu tada rekla
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel, instagram screenshot/dragankecman

Aleksandra Prijović večeras ima treći koncert u Areni, a pevačica je ponovo bila veoma emotivna. Posebno se, kao i prethodnih večeri, slomila kada je trebalo da otpeva pesmu "Devet života".

Za Aleksandru je ova pesma posebno važna jer ju je napisao njen suprug Filip Živojinović kome se na svakom koncertu posebno zahvalila za ovu numeru.

- Ovo je zaista bio veliki pritisak za mene, kada sam objavila prvi koncert, a posle toga drugi, a onda i treći. Ja ne mogu vama da objasnim, a nisam mogla ni sinoć ni preksinoć kako se osećam, ali samo da znate da vas volim. Ne znaam zašto, ali večeras opet imam tremu. Očigledno energija koju mi šaljete, ljubav i podrška svih ovih godina, a večeras posebno, ja to osećam. Zbog toga treperim sve vreme, ruke mi se znoje i jako vas volim najviše, hvala vam - rekla je ona.

ATAImages/Antonio Ahel
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

Prija je nakon toga otkrila šta se krije iza pesme "Devet života".

- Sada sledi pesma, veoma posebna za mene, pesma koja se zove "Devet života" i sećam se trenutka kada mi je Filip otpevao ovu pesmu i odsvirao, a ja sam rekla "Je l' ti znaš šta si napisao?". Ipak, vreme je pokazalo, i mislim da je to pesma koja će trajati - istakla je ona, pa zapevala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike