Dragan Stojković Bosanac živi u elitnom delu Beograda: Kuća opasana visokim zidinama skriva luksuz u kom harmonikaš uživa! (FOTO)

01.10.2023

08:45

1

Njegova supruga i ona su svili pravo porodično gnezdo

Dragan Stojković Bosanac živi u elitnom delu Beograda: Kuća opasana visokim zidinama skriva luksuz u kom harmonikaš uživa! (FOTO)
Dragan Stojković Bosanac - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dragan Stojković Bosanac, čuveni kompozitor i sjajan harmonikaš, neretko nasmeje gledaoce koji prate šou "Zvezde Granda", gde je već godinama u ulozi člana žirija. 

Bosanac voli da se našali i na svoj i na tuđ račun, ali ono o čemu u javnosti retko priča jeste njegova porodica. 

Krajem sedamdesetih, Bosanac je sa suprugom Dunjom došao u Beograd, živeli su kod njegovog strica, a kada je on otišao u Ameriku, njegova nežnija polovina se preselila kod njegovih roditelja, koji su se već tada doselili iz Konjica.

Danas, Bosanac i Dunja imaju mogućnost da uživaju u luksuzu koji su zajedno stvorili, u elitnom delu srpske prestonice, na Bežanijskoj kosi.

Kako se može videti po fotografijama koje kompozitor deli na društvenim mrežama, njih dvoje mnogo uspomena imaju koje se nalaze svuda po kući - od fotografija, umetničkih slika preko raznih predmeta.

Veliki deo zauzima i cveće koje, nema sumnje, Bosančeva Dunja brižljivo gaji.

U prostranom dnevnom boravku dominira crna kožna garnitura i fotelje, a zidovi u svetlozelenoj boji daju čar prostoru. 

Ni kuhinja i trpezarija nisu ništa manje luksuzne, a u njima dominiraju beli komadi - od vitrina do trpezarijskog stola i stolica.

Antonio Ahel/ATAImages
Dragan Stojković Bosanac

Ipak, najzanimljivije je to što je Bosančev dom opasan visokim zidovima, te on ima potpunu privatnost da se opusti sa porodicom, a da mu niko ne zaviruje u dvorište.

Bosanac i njegova draga, inače, u ovom domu žive sami, otkad su im se sin i ćerka osamostalili, ali nema sumnje da obožavaju da provode vreme zajedno u ovom toplom, porodičnom domu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike