Luna Đogani i Marko Miljković pokazali mali raj ćerkice Mije! Evo i gde će uskoro boraviti beba Lana (FOTO)

20.09.2023

14:31

0

Poznati par maksimalno uživa u porodičnom životu

Luna Đogani i Marko Miljković pokazali mali raj ćerkice Mije! Evo i gde će uskoro boraviti beba Lana (FOTO)
Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright ATAImages/G. G.

Luna Đogani i Marko Miljković, koji su svoju ljubavnu priču započeli u „Zadruzi", broje sitno do dolaska svoje druge bebe, ćerke Lane. Otvorivši vrata svog doma za jednu emisiju, par je pokazao gde će beba najpre boraviti pošto s poznatom mamom dođe kući iz porodilišta.

Takođe, mnoge su oduševili sobom starije naslednice Mije - u porodičnom domu napravili su joj pravi mali raj, pun igračaka.

- Za sada je sve u najboljem redu. Još nas nije uhvatila panika, ali ne znači da neće za par dana - istakla je Luna u emisiji „Moj dan, Blic dan", direktno iz sobe svoje mezimice koja, kako kažu, nikako ne voli da bude sama.

- Mia ne voli da bude sama, voli društvo, da se neko igra sa njom. Beba Lana neće odmah deliti sa Mijom sobu. Njoj je potreban samo krevetac. Kada ih budemo preselili u njihovu zajedničku sobu, tada ćemo malo i promeniti prostoriju. Da to bude soba za dve devojčice. Mia najviše voli da se igra sa sudićima. Tu sprema tortu - objašnjava.

Miljković priznaje da mu je supruga bila zahtevnija u drugoj trudnoći, ali sve je to savršeno razumeo.

- Luna je zahtevnija u drugoj trudnoći nego u prvoj što je bila. Ali razumem je. U drugom je stanju. Balansirao sam. Imala je emotivne brodolome u početku druge trudnoće - otvorio je dušu Marko u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike